Acteur Ben Affleck heeft het allemaal

Voor liefhebbers van goede films is de 48-jarige Ben Affleck niet bepaald een vreemde. De acteur is veelzijdig in de rollen die hij vertolkt. Zo speelde hij in The Way Back een basketbalcoach die een slecht presterend team probeert te motiveren. In Triple Frontier speelde hij een ex-Special Forces lid en sinds een paar jaar neemt hij ook de rol van Batman op zich. Met onder andere deze filmrollen op zijn cv is het dan ook niet erg verwonderlijk dat hij op de vierde plaats stond van de best betaalde acteurs van 2020.

De exen van Ben Affleck

De acteur komt echter niet alleen in het nieuws vanwege zijn filmrollen. Zoals het een echte Hollywood-ster betaamt heeft hij ook meerdere beroemdheden als exen. Denk aan Jennifer Lopez, actrice Jennifer Garner en Playboy model Shauna Sexton. Nu heeft de acteur zijn hart verloren aan een nieuwe dame. In dit geval is Ben Affleck aan het daten met niemand meer dan Ana de Armas.

De prachtige Ana de Armas is zijn huidige vriendin

De 32-jarige actrice Ana de Armas is hard aan haar carrière aan het timmeren. Ze wierp grote ogen met haar rol in Knives Out, waar ze onder andere Daniel Craig en Chris Evans als tegenspelers had. Ook is de Cubaanse actrice te zien in de nieuwste James Bond film, No Time To Die. Daar speelt ze een femme fatale. Als Bond Girl is Ana in goed gezelschap. We lieten je eerder namelijk al weten hoe de 5 mooiste bond girls er vandaag de dag uitzien. Ze speelde met Ben Affleck recent in de film Deep Water.

View this post on Instagram

@voguespain

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas) on

Vonk sloeg over tijdens opnames van nieuwe film

In Deep Water spelen Ana en Ben Affleck man en vrouw. De lust en liefde is in hun relatie ver te zoeken en daarom beginnen ze gevaarlijke spelletjes met elkaar te spelen. De film wordt in november verwacht. Grote kans dat de twee verliefd op elkaar zijn geworden op de set. Toch is het hopen dat het de twee niet vergaat zoals het stel dat ze in Deep Water spelen.

View this post on Instagram

💕

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas) on