Deze foto van Jennifer Lopez ging viral

Er zijn niet veel vrouwen van 50 jaar die het aandurven om een bikini foto online te zetten. Zeker niet als je 114 miljoen volgers hebt. Jennifer Lopez heeft dit gewoon gedaan en heeft daar ook alle reden toe. Het internet ging los om deze foto. Hij heeft dan ook maar liefst 7 miljoen likes gekregen. De foto staat nog niet zo lang online maar krijgt al veel meer likes dan menig andere foto van haar. Normaal gesproken krijgt ze vaak niet meer dan 5 miljoen likes maar dit heeft ze nu dus al ruimschoots overtroffen.

View this post on Instagram

Relaxed and recharged. 🤍

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Jennifer Lopez vierde haar verjaardag groots

50 jaar oud worden is natuurlijk een grote mijlpaal in je leven. Jennifer Lopez heeft dat dan ook niet zomaar stilletjes voorbij laten gaan. Ze vierde haar verjaardag groots in Miami waar onder anderen DJ Khaled, Ashanti en Fat Joe aanwezig waren. Ze had gezorgd voor een verjaardagstaart van 10 lagen die overgoten was met 24 karaats goud dat eetbaar was, waarbij er vijf man nodig waren om hem naar binnen te tillen. De kosten van deze taart waren dan ook niet minder dan €10.000. Ook ging ze zelf helemaal los door meerdere keren op te treden en speeches te geven.

Slechts een paar maanden daarvoor had haar vriend, Alex Rodriguez, haar ten huwelijk gevraagd. Het leven lacht de 50-jarige ster voorlopig toe. Je zou misschien denken dat ze vanwege haar leeftijd zich in de herfst van haar carrière bevindt. Daar lijkt het echter allerminst op. Ze is nog erg actief en werkt nog aan veel verschillende projecten. We kunnen dan ook niet wachten om meer van haar te zien. Wij selecteerden een aantal Instagram foto’s van de prachtige vrouw. Check ze hieronder: