Je vriendin ten huwelijk vragen

De 30-jarige Edi Okoro is de held van de dag. Hij wilde zijn vriendin, de 28-jarige Cally Read, ten huwelijk vragen op een speciale manier. Eén ding is zeker: daar is hij ongetwijfeld in geslaagd.

 

Hij vond het veel te saai en cliché om op zijn knie te gaan zitten met een trouwring, zijn vriendin ten huwelijk te vragen en wachten tot haar reactie. Oké, er zijn talloze prachtige plekken om je partner ten huwelijk te vragen om het specialer te maken maar dat was voor Edi niet genoeg.

Hij besloot een maand lang stiekem foto’s te maken waarop hij zijn vrouw ten huwelijk vroeg met een trouwring geplaatst op verschillende plekken. Alleen maar om te kijken of zij het doorhad. En had ze iets door? Nee.

Uiteindelijk kon zijn vriendin er natuurlijk om lachen en zei ze volmondig “ja”. Edi besloot de beelden op Facebook te plaatsen. Check de prachtige foto’s hieronder.

ten huwelijk vragen 1 ten huwelijk vragen 2 ten huwelijk vragen 3 ten huwelijk vragen 4 ten huwelijk vragen 5 ten huwelijk vragen 6 ten huwelijk vragen 7 ten huwelijk vragen 8