1. Neuschwanstein kasteel, Duitsland

Stel, je vriendin droomt over een huwelijk die je enkel in sprookjes leest. Ze wil dat jullie sprookje nog romantischer wordt dan dat van Romeo & Julia en ze wil een mooiere trouwjurk dan die van Assepoester. Jij zult haar mee moeten nemen in dit sprookje. Neem haar mee naar het Neuschwanstein kasteel in Duitsland. Dit 19e eeuwse kasteel is zo spectaculair dat Walt Disney het heeft gebruikt als inspiratiebron voor het kasteel van Doornroosje. Alles om je heen heeft iets magisch. Dit is de plek waar jullie sprookje werkelijkheid kan worden. Dit is het begin van jullie Happily Ever After.

Kasteel sprookje aanzoek ten huwelijk vragen aanzoek trouwen MAN MAN

2. Mulia resort, Indonesië

Het Mulia resort in Nusa Dua op Bali is een van de mooiste beachfront hotels ter wereld. Indien je op deze plek je geliefde ten huwelijk wilt vragen kun je voor de beachfront suite of een luxe villa gaan. Een romantisch diner voor twee op een privé strand is de perfecte setting als je haar die ene vraag wilt stellen.

mulia resort bali locatie huwelijk huwelijksaanzoek aanzoek, trouwen, trouwdag MAN MAN

3. Aoraki Mackenzie international dark sky reserve, Nieuw-Zeeland

Dit eiland in het zuiden van Nieuw-Zeeland, is de ideale plek om een huwelijks aanzoek te doen. Het eiland is bijna volledig vrij van lichtvervuiling. Hierdoor is de Aoraki Mackenzie international dark sky reserve een van de mooiste plekken op aarde waar je samen de sterrenwacht kan bewonderen. Eerst laat je haar versteld staan door de schoonheid van het universum. Vervolgens pak je de ring uit de borstzak van je jasje, ga je op je knieën en vraag je haar de betoverende woorden. Ze kan niet anders dan “JA!  zeggen.

Aoraki Mackenzie Locatie Huwelijk trouwen plek trouwring MAN MAN

4. Huacachina, Peru

Je toekomstige bruid zal deze opmerkelijke plaats nooit vergeten (als je het tenminste kan vinden). Huacachina is een verborgen bloeiende oase in de dorre woestijn van Peru. Omringd door torenhoge duinen is het kleine dorp de thuisbasis van ongeveer 100 mensen. Elk jaar wordt deze plek door tienduizenden mensen bezocht. Een huwelijks aanzoek aan de top van een duin bij zonsondergang is iets wat ze nooit zal vergeten.

Huacachina peru locatie huwelijksaanzoek aanzoek ten huwelijk vragen MAN MAN

5. Kristallen ijs grot, IJsland

Deze kristallen ijsgrot is de grootste van het land en een van de grootste in Europa. Je herkent de grot misschien uit de openings scene van de James bond film A View To Kill uit 1985. Ga samen een tour doen in het kristallen ijspaleis. De bevroren ruimtes in de gletsjer lijken van kristal gemaakt te zijn en het water wat er door heen stroomt zorgt voor een magische setting. Dit is het moment.

crystal-caves Ijsland locatie huwelijk aanzoek ten huwelijk vragen trouwen MAN MAN

6. Maasai Mara National Reserve, Kenia

Het Maasai Mara National Reserve in Kenia heeft een van ’s werelds diverse ecosystemen. Vanuit de lucht is het een plek dat je adem stokt. Ga met je vrouw to be (als jullie beiden geen hoogtevrees hebben) op hete luchtballon safari en geniet van het uitzicht. Elk dier dat voorkomt in de Lion King kan je vanuit de hete luchtballon bewonderen. Verder is het belangrijk dat je de ring van je vrouw niet naar beneden laat vallen.

Hete luchtballon ten huwelijk vragen aanzoek huwelijksaanzoek trouwen MAN MAN

7. Mayan ruines, Mexico

Het huwelijks bootje in stappen is een avontuur dat je samen aangaat, maar waarom niet eerst een ander avontuur beginnen? Een bezoek aan de Mayan ruïnes in Mexico is wellicht wat voor jullie. Verblijf in een van de vele resorts in Tulum om de perfecte sfeer te creëren en wanneer het goed voelt stel je die ene vraag: “Zou je voor mijn vrouw willen zijn?” 

Mexico locatie trouwen huwelijk ten huwelijk vragen aanzoek MAN MAN

8. Bioluminescent beach, Malediven

Dit is wellicht een van de mooiste plekken op aarde en een betere locatie om je vrouw ten huwelijk te vragen is er bijna niet. Het lijkt in eerste instantie op een strand dat niet veel verschilt van andere stranden. Echter lijkt het bij dit strand alsof de zee ’s avonds vol met sterren zit. Het is een natuurlijk fenomeen dat wordt veroorzaakt door lichtgevende plankton. Geloof me, niets is romantischer dan een aanzoek doen tijdens een avondwandeling langs het blauw lichtgevende strand.

maldiven locatie trouwen huwelijksaanzoek huwelijk aanzoek trouwdag MAN MAN

9. Bonneville Salt Flats, Verenigde Staten

Deze plek in Utah is een hele bijzondere plek om het jawoord van je vrouw te ontvangen. Wanneer je op deze plek je vrouw ten huwelijk wilt vragen, dan lijkt het alsof jullie beiden op een andere planeet zijn. Voor jullie gevoel zijn jullie niet op Venus, niet op Mars, maar op de planeet Just Us. Deze plek is waarlijk out-of-this-world.

bonneville-salt-flats trouwen locatie trouwdag huwelijksaanzoek aanzoek trouwen MAN MAN

Dit zijn de negen unieke plekken om je vrouw ten huwelijk te vragen. Waar ga jij je toekomstige vrouw een aanzoek doen? Of waar heb jij haar een aanzoek gedaan? Laat het ons weten.