De ideale leeftijd voor seksuele aantrekkingskracht

Het zou hoogstwaarschijnlijk niet je eerste gok zijn, maar de seksuele aantrekkingskracht van mannen piekt op hun 50ste. Bij vrouwen daarentegen neemt dit echter af na de piek op hun 18e. Toch is dit flinke verschil geen hele grote verassing meer tegenwoordig. Leeftijdsverschil is trending. Leonardo DiCaprio en Jason Statham laten de wereld zien dat daten met leeftijdsverschil gewoon kan. Of deze showbusiness voorbeelden nu de perfecte graadmeters zijn voor de aantrekkelijkste leeftijd voor mannen blijft natuurlijk wel de vraag.

Aantrekkelijkste leeftijd voor mannen MAN MAN

Zit het gewoon in ons?

Er wordt beweerd dat deze verschillende affecties met leeftijden in ons zitten gebouwd. Mannen schijnen te vallen op vrouwen die op hun vruchtbaarst zijn, waar vrouwen vallen op mannen die voor zowel hun kinderen als henzelf kunnen zorgen. Andere beweringen zijn dan weer dat wij mannen simpelweg meer vallen op fysieke aantrekkingskracht dan macht en inkomenspotentie. Wat zijn wij mannen soms toch ook zo simpel…

Mocht je als oude man nu toch moeite hebben met de aantrekkingskracht richting vrouwen. Lees dan hier hoe jij als oudere man interessant blijft voor jongere vrouwen.