De vrouw van Michael van Gerwen

Michael van Gerwen is een professioneel darter van eigen bodem, die ons land keer op keer trots weet te maken met zijn prestaties. Zo won hij in 2014 als jongste speler ooit het PDC World Darts Championship, werd hij eerste op de wereldranglijst en is hij drievoudig wereldkampioen. Tot slot is Van Gerwen ook nog eens de enige PDC-speler die alle huidige major-toernooien een of meerdere keren wist te winnen.

Maar hier blijft het niet bij, want ondanks Michael zijn bizarre carrière, heeft hij het ook goed voor elkaar in zijn privéleven. Zo heeft hij een beeldschone vrouw aan zijn zijde, genaamd Daphne.

Daphne en MvG zijn al jarenlang samen

Daphne is de prachtige vrouw van Michael van Gerwen die hem in goede en slechte tijden support. En ze is echt de perfecte match voor Michael, want zij is net zo’n fan van darten als haar man. De twee leerden elkaar kennen tijdens hun tienerjaren en besloten in 2014 in het huwelijksbootje te stappen, nadat zij al bijna tien jaar samen waren. Inmiddels hebben Michael en Daphne samen twee kinderen. Als we een blik werpen op Daphne haar Instagram-account, is het echt fantastisch om te zien dat zij als moeder alles voor haar kinderen over heeft.

Ondanks dat deze powervrouw veel voor het gezin doet, heeft zij ook een druk bestaan. Zo zien we dat zij veel met vriendinnen afspreekt en regelmatig de leukste evenementen bijwoont met haar man. Verder is ook te zien dat zij en Michael ontzettend reislustig zijn. Zo hebben zij de afgelopen jaren tripjes gemaakt naar exotische locaties als Mallorca, Gran Canaria, de Filipijnen en Ibiza. En tijdens deze tripjes weet Daphne er telkens weer goed uit te zien in een prachtige bikini of mooie zomerse outfits. We kunnen dus wel stellen dat Michael met Daphne ook een voltreffer heeft. Zie hieronder onze favoriete foto’s op Instagram van Daphne.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Daphne Van Gerwen (@daphnevangerwen)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Daphne Van Gerwen (@daphnevangerwen)