Triple Frontier, een veelbelovende Netflix Original

Met een cast bestaande uit Ben Affleck, Oscar Isaac, Garrett Hedlund, Charlie Hunman en Pedro Pascal lijkt Netflix een succesformule in handen te hebben. Triple Frontier gaat over vijf bevriende ex-leden van de Special Forces. Zij hebben allen gevochten voor hun land, zijn meerdere malen neergeschoten en leven nu weer een ‘normaal leven’. Alleen is hun nieuwe leven niet zo makkelijk als ze hadden gedacht. Ze struggelen allen met hun financiën en hebben zelfs moeite met het betalen van de studie van de kinderen.

Om henzelf van op financieel gebied te redden besluiten ze gezamenlijk Gabriel Martin Lorea te bestelen, een Zuid-Amerikaanse drugsbaron die maar liefst 75 miljoen dollar in cash in bezit zou hebben. Een missie die heel veel met zich meebrengt.

 

triple frontier release date MAN MAN

De release date van Triple Frontier

Zoals je kan zien in de bovenstaande trailer, zit de film vol met harde actie en maakt Netflix de release date van Triple Frontier bekend. Deze enorm harde misdaadfilm verschijnt 13 maart op Netflix. De liefhebbers moeten dus nog even geduld hebben.

Tot dan kan jij je tijd besteden aan het kijken van andere knallers op Neflix. Deze Spaanstalige series op Netflix zijn de moeite meer dan waard.