Indruk maken op een vrouw, is het zo simpel?

Met de onderstaande punten kan jij eenvoudiger indruk maken op die vrouw van je dromen. Lees ze een keer goed door en houd ze goed in je achterhoofd.

1. Laat zien dat je ergens voor kunt zorgen. Dit kan een hond of een kat zijn, maar een vrouw is allang blij als jij een plant (die je niet kan roken) kan onderhouden.

2. Wanneer je samen naar een feestje gaat, betekent dit niet dat je ook daadwerkelijk de hele avond samen hoeft te zijn. Het is namelijk zo, dat vrouwen het prettig vinden om te zien dat jij niet volledig van haar afhankelijk bent, maar ook zelf vrienden kan maken. Dus in plaats van dat je vier uur lang in elkaars nek staat te heigen, kom je zo af en toe is even checken hoe het met haar gaat.

3. De liefde van de man gaat door de maag. Een verkeerde uitspraak als je het ons vraagt, want beter zou zijn: De liefde van een ieder gaat door de maag. Vrouwen zijn namelijk ook dol op mannen die kunnen koken. Heb jij geen cooking skills, zorg dan dat je in elk geval 7 recepten kan bereiden, zo heb je in elk geval elke dag van de week iets anders voor haar.

ontbijt man man

4. Vrouwen kunnen (bij wijze van spreken) nog niet eens een lamp vervangen. Daarom is het voor hen ontzettend fijn, als er een handige man (jij) in de buurt is.

5. Natuurlijk ben je goed voor je vriendin en maak je haar blij, maar een vrouw wil meer. Het is voor een vrouw namelijk erg belangrijk dat je niet alleen haar blij maakt, maar ook anderen, misschien wel onbekende mensen. Wees vriendelijk en behulpzaam, dan waardeert ze jou ook meer.

6. Mannen zijn laks. Dit is echter geen excuus om je beloften niet na te komen. Als jij wat belooft aan je vriendin, dan kom je het na, anders kom je over als een ongeïnteresseerde hufter.

7. Hoe weinig moeite is het, om voordat je de deur uit gaat, even een lekker geurtje op te doen? Geen moeite en vrouwen waarderen het enorm.

8. Het is altijd leuk als iemand iets persoonlijks van je herinnert, wat je tussen neus en lippen door hebt verteld. Wedden dat jouw vriendin begint te glunderen, als jij met een vervolg aankomt, op het verhaal waar zij jou vrijdagmiddag in het park over vertelde.

9. Zoals eerder gezegd zou het leuk zijn als je op je 32e niet meer in een kamer van 8m2 woont. Echter is een groot huis ook helemaal niet belangrijk. Zolang het leefbaar is en je geen chips kruimels in je bed hebt liggen, zit je goed.

man man woning groot klein

10. Als je vriendin de fout in gaat en haar excuses maakt, accepteer het. Het ging niet expres en zij vindt het waarschijnlijk net zo vervelend als jij.

11. Verdiep je in de interesses van een ander. Als jij geïnteresseerd in haar bent, zal ze dit daarna ook in jou zijn. Je hoeft niet op te scheppen over wat jij allemaal kunt, ze vindt het veel leuker om zelf wat aan jou te kunnen vertellen.

12. Een behulpzame mant vindt iedereen fijn, maar jouw vriendin zal trots op je zijn, wanneer je een oud vrouwtje helpt, zonder dat ze er zelf om vroeg.

13. Wees ruim denkend, het is 2019.

14. Als iets je niet bevalt of je hebt ergens geen zin in, zeg het dan gewoon. Wij mannen houden veel voor onszelf en vergeten wel eens dat vrouwen onze gedachtes niet kunnen lezen.

 

Onthoud natuurlijk dat niet elke vrouw hetzelfde is. Wel kan je hoe dan ook indruk maken met de bovenstaande punten. Verdiep je erin en sla je slag.