Waar kan je Badr Hari tegen Benny Adegbuyi kijken?

Dat Badr Hari hard aan het trainen voor het gevecht tegen Benny Adegbuyi is wel duidelijk. Op Instagram kunnen we uitgebreid alle krachttrainingen van Badr zien. Op zijn beurt is Benny ook bezig met voorbereiden en konden we zien dat Benny met Rico Verhoeven aan het trainen was. Een optimale voorbereiding. Maar deze wedstrijd tussen Badr en Benny willen we natuurlijk wel zien. Het zou eerst in Ahoy Rotterdam plaatsvinden maar dat kan door de omstandigheden niet doorgaan uiteraard. Nu is de wedstrijd alleen maar live te volgen. Naar alle waarschijnlijkheid niet meer op Veronica, maar via een pay-per-view stream via Spike voor 12,99 euro. Deze link zal vroegtijdig online komen waar jij je kan aanmelden om de ‘main card’ te bekijken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Badr Hari (@badrhariofficial) op

Titelgevecht Rico Verhoeven

Het gevecht tussen Badr en Benny is er zeker eentje om te kijken. We willen wel eens zien hoe Benny de krachtige stoten van Badr Hari gaat ontwijken. Naast deze titanenstrijd, is er natuurlijk nog meer groot nieuws in de wereld van kickboksen. Onze Rico Verhoeven moet weer zijn titel gaan verdedigen. Dit keer tegen een oude bekende genaamd Jamal Ben Saddik. De titelstrijd tussen deze twee machines zal pas in 2021 plaatsvinden, maar we weten in ieder geval dat we deze op Spike kunnen gaan kijken.

Rico Verhoeven is ook nog niet van Badr Hari af, want hij wil zijn derde kans op de titel niet laten schieten. Eerst moet hij maar eens Benny Adegbuyi tegen de grond werken en dan praten we weer verder. Hetzelfde geldt voor Rico die zijn titel eerst moet verdedigen. De eerst volgende keer dat Rico en Badr tegenover elkaar staan, kan het zo maar zijn dat ze niet vechten voor de titel. Wij kunnen in ieder geval niet wachten.

View this post on Instagram

The Corner. #BadrArmy

A post shared by Badr Hari (@badrhariofficial) on