Rico Verhoeven tegen Jamal Ben Saddik

Een lange tijd geleden wist Jamal Ben Saddik van Rico Verhoeven te winnen, dit was in 2011. In 2017 stonden de twee weer tegenover elkaar en wist Rico met de winst ervandoor te gaan. Met deze overwinning wist Rico zijn wereldtitel te behouden en hij is van plan om dat weer te doen.

Als Jamal Ben Saddik van Rico weet te winnen, dan hebben we een nieuwe wereldkampioen zwaargewicht. Ongelofelijk spannend. Wanneer gaat het plaatsvinden? Dat weten we nog niet precies. Maar we weten in ieder geval dat de twee grootheden in 2021 tegenover elkaar komen te staan.

View this post on Instagram

Sparring A.K.A "Gehaktdag" 😤😠

A post shared by Rico Verhoeven (@ricoverhoeven) on

Het laatste gevecht van Rico Verhoeven

Het laatste gevecht dat Rico Verhoeven heeft gehad was tegen de beruchte Badr Hari. Dit gevecht dateert alweer uit 2019. Het is dus alweer een tijd geleden dat Rico tussen de touwen heeft gestaan en hij moet zich dan ook goed voorbereiden voordat hij Jamal Ben Saddik te lijf kan gaan. In het gevecht met Badr werd de wedstrijd eerder stop gezet omdat Badr uitviel met een blessure.

Badr Hari en de regerend wereldkampioen zwaargewicht komen zeker nog wel een keer tegenover elkaar te staan. Glory heeft dit ook bevestigd maar dat moet dus even wachten. Jamal Ben Saddik mag eerst proberen de titel over te nemen. Daarnaast zit Benny Adegbuyi ook met smacht te wachten om met de Marokkaanse vechtersbaas in de ring te stappen. Of Badr en Rico om de wereldtitel vechten, dat weten we nog niet.

Eerst moet Rico met die andere hongerige wolf van een Jamal in de ring stappen. Het enige wat we wel zeker weten, is dat er twee prachtige potten kickboksen aan zitten te komen. Wij kunnen niet wachten. Popcorn, biertje en een paar maten uitnodigen en wij zijn er klaar voor.

View this post on Instagram

Only time will tell…

A post shared by Jamal Ben Saddik (@jamalbensaddik) on