De actrice Esther Acebo

De 27-jarige Esther Acebo kreeg in 2017 wereldwijde erkenning voor haar rol als Mónica Gaztambide in de televisieserie La Casa de Papel. Sinds het derde seizoen heeft ze haar rol als secretaresse ingeruild om volwaardig lid te zijn van de bende van ‘Le Professor’. En we kunnen niet wachten tot we haar weer kunnen zien in La Casa de Papel seizoen 5.

Gelukkig is het leuke karakter dat Esther in de serie heeft niet geacteerd. Ze is namelijk in het echt ook zo spontaan en leuk. Maar af en toe plaatst ze een foto op haar Instagram waardoor elke man haar aandacht trekt. Zo plaatste ze onlangs een pikante topless foto die je echt niet wilt missen.

stockholm-la-casa-de-papel-

Haar Instagram staat vol met topless foto’s

Esther Acebo was eerst helemaal niet van plan om professioneel te gaan acteren: ze had eerst acteerlessen en die combineerde ze met een studie. Esther studeerde namelijk fysieke lichaamsbeweging en sportwetenschappen. Ze houdt er nog steeds erg van om haar lichaam op pijl te houden, dat kunnen we in ieder geval wel zien aan de foto’s die ze op haar Instagram plaatst.

Overigens wilt ze niet alleen haar lichaam, maar wilt ze zichzelf ook mentaal blijven ontwikkelen. Daarom verdiept ze zich steeds in onderwerpen als de uitstoot van de mensheid en waarom het belangrijk is dat we realiseren dat we maar één wereld hebben en die moeten koesteren.

Zie de pikante foto hier:

View this post on Instagram

No risk, no story 🤍

A post shared by EstherAcebo (@estheracebo) on

Stockholm schittert in La Casa de Papel

In La Casa de Papel lopen er een aantal bloedmooie actrices rond. Stockholm is daar één van. Samen met haar mede bendeleden, die allemaal vernoemd zijn naar een stad, pleegde ze één van de grootste bankovervallen ooit. Gelukkig kunnen we nog lang genieten van Esther in de serie.

Natuurlijk hebben we de Instagram van Esther even bekeken en dit zijn de mooiste plaatjes die we van haar konden vinden:

View this post on Instagram

La impaciencia..

A post shared by EstherAcebo (@estheracebo) on