Nieuw gevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari

Hoe je het ook wendt of keert, de wedstrijd Rico Verhoeven tegen Badr Hari is het hoogtepunt voor de liefhebbers van de sport. Na de anticlimax van vorig jaar – waarbij Badr weer moest opgeven vanwege een blessuren – stappen beide mannen nogmaals de ring in. Gaat het Badr lukken om Rico – de man die al zes jaar wereldkampioen is – te verslaan?

Wanneer vindt het gevecht plaats?

Als je niet al te lang wil wachten tot deze titanenstrijd, dan hebben we goed nieuws voor je. Het gevecht Badr Hari vs Rico Verhoeven moet namelijk aankomende december ‘al’ plaatsvinden. Het zal (natuurlijk) live te zien zijn op tv en als we naar het verleden kijken zal dit heuse evenement jou onmogelijk voorbij kunnen gaan. Het is een gehele marketingmachine en trekt alle aandacht, zowel in binnen- als buitenland. Het is zo ongeveer hét uithangbord van de sport.

Rico Verhoeven is The King of Kickboxing

De organisatie wil echter nog niks vertellen over de aard van de wedstrijd tussen beide mannen. Aangezien Jamal Ben Saddik in het programma is opgenomen en nog steeds in afwachting is van een beloofd titelgevecht tegen Rico Verhoeven, wil Glory nog niet verklappen of het een wereldtitelgevecht zal zijn of niet. Ook de locatie is nog niet bevestigd.

Wie is de grootste kanshebber?

Het is nog maar de vraag hoe het gevecht afgelopen jaar zou aflopen als Badr geen last zou krijgen van een vervelende blessure. Hij leek op dat moment de sterkste in de strijd. Rico had het zwaar, dat is iets wat zeker is. Maar wie is er dit jaar de grootste kanshebber? Dan zou je toch een afweging moeten maken tussen de sterke en zwakke punten van Rico Verhoeven en de sterke en zwakke punten van Badr Hari.

In de aankomende weken zal er meer bekend worden omtrent de nieuwe strijd tussen de twee kickboksers.