De deals van de Lidl

Lidl heeft altijd wel wat leuk in huis. Wat dacht je van een zeer betaalbare elektrische fiets? Of een paddle board voor de zomer? Of wil je toch je kind blij maken met een mini Vespa? Genoeg keuze, nu nog die knoop doorhakken. Dat laten we vooral aan jou over. Om nog wat toe te voegen aan dat mooi rijtje: een uiterst goedkope robotstofzuiger.

De technologie gaat er keihard op vooruit, dat merk je overal waar je komt. Waar je vroeger – toen gelukkig nog heel gewoon was – mensen in de tuin zagen grasmaaien en in het huishouden aan het stofzuigen waren, hobbelt er nu een robot langs. Best chill, want na een lange dag werk heb je daar gewoon geen trek in. En helemaal nu het allemaal zo goedkoop is, waarom niet? Nou ja, oké: denk af en toe ook aan het milieu voordat je alles uit de kast gooit, maar een aankoop hier en daar kan vast geen kwaad.

robotstofzuiger

Check deze link om naar de Lidl webpagina te gaan

Goedkope robotstofzuiger

Je stelt je nieuwe vriend in via een afstandsbediening. Waarmee je ‘m ook in 6 verschillende standen kan zetten – zie de opsomming hieronder. Het stofreservoir is gemakkelijk te leggen en de 2 zijborstels zorgen voor een efficiënte reiniging. Met 10 gevoelige anti-schoksensoren en 3 anti-val sensoren zal hij geen kamikaze actie op je kat uitvoeren, dus ga gerust van huis terwijl je hem aan zet.

  1. Auto: willekeurig reinigen
  2. Vlekken: schoonmaken in spiraalvorm
  3. Hoeken: schoonmaken langs de randen van de kamer
  4. Programma: schoonmaken met vooraf instelbare starttijd
  5. Max: verhoogde zuigkracht
  6. Terugkeer – Automatische terugkeer naar het laadstation

robotstofzuiger

Voor een slechts €109 euro veegt deze robot al het ongewenste stof in een noodgang je huis uit. Afhankelijk van de grootte van je huis. Want na 90 minuten houdt de batterij het voor gezien. Voor die toegankelijk prijs krijg je er ook een hele rits aan attributen bij: 1x oplaadstation, 1x netsnoer, 1x afstandsbediening (zonder batterij), 2x reserve zijborstels, 1x reinigingsborstel en 1 vervangingsfilter. Haal het hele pretpakket hier. Goedkoper dan dit gaat het niet worden, gents. Sla je slag.