De e-bike is een topuitvinding, maar ze zijn vaak zo ongelofelijk duur. Gelukkig heeft Lidl een ideale deal voor je klaarliggen. Of beter gezegd; staan. Een degelijke transportfiets voor een degelijke prijs. Ook de Aldi heeft een soortgelijke goede deal op hun site staan. Mocht je het er nog steeds niet voor over hebben, kan je er nog altijd zelf een in elkaar knutselen

Check deze link voor de aanbieding van de Lidl

E-bike van de Lidl

De matzwarte e-bike van de Lidl is voorzien van een krachtige, borstelloze voorwielmot die een zeer natuurlijk aanvoelende rijervaring levert. De fiets is opgebouwd uit een aluminium frame met een 3-traps vermogensregeling met een trapondersteuning tot 25 km/h. Deze. Ook zit er een handige oprij- en aanduwhulp op tot 6 km/h voor het gemakkelijk omhoog klauteren op hellingen en opritten.

E-bike 3 E-bike 4

 

  • Actieradius: 80 km
  • Accu-laadtijd: ca. 4-6 uur
  • Wielmaat: 28 inch
  • Aantal versnellingen: 3
  • Maximaal draagvermogen: 150 kg
  • Framehoogte: 50 cm
  • Gewicht: 26 kg (inclusief accu)

 

De Samsung®-accu in de bagagedrager heeft een actieradius van 80 km, als je een beetje normaal rijdt. Wanneer je als een kip zonder kop overal doorheen banjert zal dat iets lager uitkomen. Hoe lang het ook mag zijn, je zit het comfortabel uit op het bruine zadel en je kan met gemak allerlei zooi meenemen op het rek aan de voorkant. De oplaadtijd van de accu kost tussen de 4 en de 6 uur. Tijdens het fietsen kan je dat in de gaten houden op het overzichtelijke LED-display met laadniveau-indicator. Er zit 2 jaar garantie op de accu en 10 jaar garantie op het frame. Dus mocht je de rest aan de gallemiezen rijden zul je het toch echt zelf moeten ophoesten.

De fiets wordt voor 95% gemonteerd geleverd. Je hoeft enkel de pedalen er nog op te monteren en het stuur naar wens af te stellen. Verder alleen nog de accu in de lader slingeren en binnen ’n paar uur ga jij lekker touren op je gloednieuwe aankoop. Voor slechts €1099 is die helemaal van jou.