Aldi en Lidl verrassen ons allemaal

In Duitsland hebben ze een ander idee van wat een supermarkt is dan in Nederland. Duitse supermarktketens laten je meer dan alleen je boodschappen doen. Zo hebben de Aldi en de Lidl vaak producten die mannen graag in huis halen. Wie denkt dat je e-bikes alleen in de fietsenwinkel kan kopen komt bedrogen uit. Zo kwam de Lidl eerder met een goedkope e-bike als instapmodel. De Aldi wil ook op dit gebied concurreren met de Lidl en komt nu dus zelf aanzetten met een elektrische fiets. En deze fiets zou iedere man zeker moeten overwegen te kopen.

Aldi

Met de hoge actieradius ben jij wel even zoet

Ten eerste willen wij graag even stilstaan bij de actieradius van deze e-bike. Deze is namelijk 120 kilometer, wat een stuk hoger is dan de gemiddelde actieradius van een elektrische fiets, ook al tipt hij bij lange na nog niet aan deze. Het frame van de fiets is gemaakt van aluminium en is matzwart waardoor de fiets een vette uitstraling heeft.

Aldi

Unisex e-bike met 24 versnellingen

Zowel op de voor- als de achterkant van de fiets zit ledverlichting. Verder kan je op de e-bike tegen elk gewenst verzet fietsen want hij beschikt over een Shimano Altus-derailleurversnelling met wel 24 versnellingen. Het vermogen van de elektrische fiets is 250 W. Je kan een maximale snelheid bereiken van 25 kilometer per uur, hierna zal de trapondersteuning wegvallen.

E-bike

Dit is de prijs van de e-bike

We kunnen met z’n allen stellen dat dit toch wel een hele vette fiets is. Als je hem wil aanschaffen zal je 999 euro moeten betalen. Je kan hem bestellen via de webshop van de Aldi.