Veel vrouwen haten de volgende seksstandjes

Als jouw bedpartner een van de volgende seksstandjes haat, dan kan je hieronder even checken waar dat aan kan liggen.

Doggy Style

Hoe prettig het ook voor jou als man is om naar haar verleidelijke derriere te kijken, voor een vrouw is dat toch net even iets anders. Een kale muur, het hoofdeinde van het bed, het zijn nou niet echt opwindende visualisaties. Afgezien van het feit dat die positie verre van intiem is, is er ook weinig passie in te bespeuren. Wat vaker haar aanraken en je handen ook laten werken, kan voor je partner een hele verademing zijn.

Zij bovenop

Natuurlijk is het heerlijk als zij al het zware werk doet. Maar als ze dat niet wil, kom dat waarschijnlijk niet door jou. De kans is groot dat ze onzeker is over haar lichaam en als jij continu naar het plafond ligt te staren, dan is haar lust om jou te berijden ver te zoeken.

vrouwen haten deze seksstandjes

Reverse cowgirl

Voor ons mannen is dit ideaal, de dame zit bovenop je en al haar rondingen zijn goed zichtbaar. Klein probleem: gaat ze net even iets te wild te keer of is je erectie niet op volle kracht, dan kan een te flexibele penis plotseling overslaan in een zeer onaangename ervaring. Voor de dame in kwestie is deze positie overigens zeer ongemakkelijk en is een daverend orgasme voor nog mijlen ver weg.

Missionaris

Ook al ben je geneigd te denken dat dit na alle pogingen dé ideale houding is, dat is het vaak niet. De reden hiervoor is dat het je beperkt in je bewegelijkheid. Je kan net niet die plekken aanraken die je eigen moet betasten. Vraag haar gewoon om haar benen iets op te trekken en ga niet met je volle gewicht op haar liggen. Grote kans dat zij jouw inspanningen dan wel kan waarderen.

Standje 69

Klinkt lekker natuurlijk. Terwijl jij je best doet om haar oraal te bevredigen, doet zij dat ook bij jou. Het beste van twee werelden dus zou je denken. De realiteit is dat het talent om te multitasken bij de meeste vrouwen in bed ver te zoeken is. Ook het klaarkomen zit er voor haar in deze positie niet in, dat is voor 80% nog steeds een mentale kwestie.