De Lidl geeft een glans aan je zomer

Als je gegarandeerd een leuke zomer wil hebben, raden wij je aan om langs de Lidl te gaan. Hier hebben ze namelijk een behoorlijk aantal producten die jouw zomer kleur geven. Dit grote zwembad zorgt ervoor dat jij in je eigen tuin ontzettend veel waterplezier kan hebben. Na het zwemmen kan je dan direct een gekoeld drankje nuttigen als je deze bijzettafel met koelfunctie ook aanschaft. En het fijne is dat dit allemaal ook helemaal niet zo duur is. Voor komende zomer is ook dit Paddle Board set een meer dan leuke aanvulling.

Paddle Board set

Wat mag je van het Paddle Board set verwachten?

Zowel de beginnende als de gevorderde Sup boarder zal veel plezier gaan beleven aan dit speeltje. Het bord heeft een antislip oppervlak waardoor zelfs het ruigste water je niet zal doen laten wankelen. Daarnaast krijg je er een verstelbare peddel en rugzak bij. De polsband, die op het midden van het bord zit, zal er voor zorgen dat je bord niet in de zee verdwijnt als jij valt. Het maximale gewicht dat dit bord aankan is zo’n 120 kilogram. Ook heeft het bord twee kleine PVC zijvinnen.

Lidl

Check deze link om naar de Lidl website te gaan

Hoeveel zal je voor deze set moeten betalen?

Als jij dit Paddle Board set graag in huis wil halen zal je 250 euro moeten betalen. Voor deze prijs krijg je een bord, peddel, rugzak en pomp. Hij zal binnen vijf werkdagen geleverd worden.