In Gun City zien we oude La Casa de Papel acteurs terug

Liefhebbers van La Casa de Papel moeten nog even geduld hebben. Voorlopig hebben we nog geen concreet idee over wanneer het vijfde seizoen van de razend populaire serie op Netflix wordt geplaatst. Tot die tijd zullen we het dus doen met de theorie├źn over seizoen 5 en de La Casa de Papel documentaire. Ben jij op zoek naar andere films om in de tussentijd te kijken, probeer dan eens Gun City. Daar zien we maar liefst twee acteurs uit La Casa de Papel terug.

Waar gaat Gun City over?

De film Gun City speelt zich rond 1920 af in Barcelona. Het centrale conflict uit de film is dat tussen de politie en een groep anarchisten. Te midden van dat conflict vindt er een grote overval plaats op een trein. Als gevolg wordt een agent naar Barcelona gestuurd, met als missie het oppakken van de dader. Maar dat is nog niet zo gemakkelijk. Ondertussen lopen de gemoedstoestanden hoog op. Twee acteurs uit La Casa de Papel spelen een rol in de film.

La casa de papel acteurs spaanse film op Netflix Gun City

 

Wederom gekozen voor vader en zoon

De twee bekende koppen die we terug zien in de film zijn best opvallend. Het zijn namelijk Paco Tous en Jaime Lorente, de acteurs achter Denver en Moscow. In La Casa de Papel speelden de twee natuurlijk ook al vader en zoon van elkaar. Menig seizoen werd opgeleukt door hun sterke en bij vlagen hilarische vader-en-zoon band. Ook in Gun City zijn de twee dus gecast als familieleden. In dit geval is Paco Tous geen crimineel, maar juist vertegenwoordiger van de vakbonden. Een behoorlijk andere rol dus.

Nu te zien op Netflix

Benieuwd of de overvallers van de trein zullen worden opgespoord? Wil jij weten of de anarchisten het winnen van de politie? En ben jij nieuwsgierig of de typerende Denver-lach ook in Gun City te horen zal zijn? Dan is de film te zien op Netflix.