Je kan nu zelf een McFlurry maken

Je staat er wellicht niet elke dag bij stil, maar langzaamaan is AliExpress flink terrein aan het winnen. Het Chinese warenhuis doet waar zoveel Aziatische online warenhuizen goed in zijn: Europa veroveren. Gemakshalve nemen we de vaak inferieure kwaliteit voor lief, uiteindelijk gaat het toch om het prijskaartje. Met een beetje zoeken in de spelonken van AliExpress kom je dan nog wel eens wat leuks tegen zoals deze McFlurry ijsmachine.

De leukste ijscreaties door deze deal op AliExpress

Je eigen M&M’s, Oreo of KitKat ijs in elkaar draaien is dan ook een koud kunstje. Of dat zo goed is voor het aantal calorieën dat je op die manier naar binnen werkt laten we even in het midden, het gaat uiteindelijk om de culinaire ervaring. Wat dat laatste betreft zit het wel goed, bovendien heeft het in ieder geval een belangrijk voordeel: je hebt geen last van lange wachtrijen bij de balie.

mcFlurry machine kopen aliexpress

Check deze link om naar AliExpress te gaan

De voordelen van een eigen ijsmachine

Kun je over het nadeel van die extra calorieën heen kijken, dan is er vrij weinig wat je tegen kan houden om zo’n ijsmachine aan te schaffen. Verwacht overigens geen vriendentarief: ook bij AliExpress weten ze inmiddels hoeveel ze ervoor kunnen vragen. Het betekent dus wel dat je in een klap een paar honderd euro armer bent. Daar staat natuurlijk tegenover dat je kids je de liefste papa van de wereld vinden, bovendien is de kans groot dat je vriendin na het verorberen van een zelfgemaakt Oreo-ijsje, jou ook een ‘dessert’ geeft. Die voordelen maken het de investering waard.

zelf mcflurry maken ijs