Elektrische mini Vespa van de Lidl

Vespa scooters zijn één van de meest stijlvolle scooters die er zijn. Daarom is Vespa ook zo ontzettend populair. Dit heeft ertoe geleid dat de Lidl met een elektrische mini Vespa komt. De Lidl is eerder ook al met elektrische producten gekomen, dus een verrassing mag het eigenlijk niet heten. Eerder kwamen ze bijvoorbeeld al aanzetten met deze elektrische step en met deze goedkope e-bike. Nu bieden ze dit pareltje aan.

Snel rijden

Check deze link om naar de Lidl website te gaan

Wat kan je er allemaal mee?

Het vette aan de scooter is, is dat je er daadwerkelijk mee kan rijden en dat hij ook nog eens de bijbehorende geluiden maakt. De scooter is bedoeld voor jongen kinderen, maar kan ook volwassen mannen gelukkig maken. De scooter lijkt namelijk als twee druppels water op een echte Vespa. Daarnaast heb je een tal van mogelijkheden bij het rijden. Zo kan je zowel vooruit als achteruit rijden. Het verschil met een echte Vespa is bijna niet te zien.

Stuur

Het lijkt op een echte Vespa

Het verschil met een echte Vespa is er echter wel. Zo is de maximale belasting maar 30 kg. Hij is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar. Er zit een LED-schijnwerper op de scooter waardoor je hem zelfs in het donker kan gebruiken. Daarnaast zitten er zijwieltjes bijgeleverd zodat je kind rustig de tijd heeft om scooter te leren rijden. Het duurt een kleine 10 uur om de accu op te laden. Hierna kan je er dan zo’n uur tot anderhalf uur mee rijden.

Lidl Vespa scooter

Te koop bij de Lidl

Je kan overigens kiezen uit vier verschillende kleuren: rood, grijs, beige en blauw. Voor de elektrische mini Vespa zal je 170 euro moeten gaan betalen. Het is een hoge prijs, maar dan heb je ook wel wat.