Leeftijd van 18 – 25 jaar

Frisse, aromatische geuren zijn de perfecte keus voor deze leeftijdscategorie. Je bent jong en je wilt wat. Je leven staat in volle bloei. En omdat deze leeftijdscategorie meestal niet heel veel te besteden heeft, selecteerden wij drie betaalbare geuren.

Benetton United Dreams. Het doel van United Colors of Benetton met deze geur is om de wereld met dromen te veranderen. Deze collectie bestaat uit een drietal geuren met een opvallende boodschap, namelijk Aim High, Be Strong en Go Far. De geuren zijn kruidig, maar elk met zijn eigen ingrediënten.

geur-leeftijd-united-manman

United Dreams - Go Far

United Colors of Benetton €15 Shop nu
geur-leeftijd-dreams-manman

United Dreams - Be Strong

United Colors of Benetton €15 Shop nu

Tabac Original. De geur wordt samengesteld door een mix van neroli, citroen, zwarte peper, bergamot en petitgrain in de topnoot, een cocktail van lavendel, kamille, geranium en eikenhout absolu in het hart en een basis van kruidnagel, sandelhout, vetiver, muskus en ambergris. Veel informatie, maar waar het op neer komt is dat de geur aromatisch en fris is.

geur-leeftijd-tabac-manman

Tabac Original

Tabac €11 Shop nu
geur-leeftijd-original-manman

Tabac Original

Tabac €18 Shop nu

Paco Rabanne 1 Million. Deze geuren liggen in een iets hogere prijscategorie, maar zijn de echte favoriet. Naast de verleidelijke, oriëntaalse geur 1 Million is 1 Million Privé ook een om te onthouden. De kruidige appel met accenten van tabak zorgen voor de intensiteit van deze geur.

geur-leeftijd-onemillion-manman

One Million Eau de Toilette

Paco Rabanne €66 Shop nu
geur-leeftijd-millionprive-manman

1 MILLION Privé Eau de Parfum

Paco Rabanne €71 Shop nu

Leeftijd van 25 – 35 jaar

Wanneer je richting de dertig gaat of hier net over bent, ben je toe aan een andere vaste geur. Je jeugdigheid sla je van je af en bij een nieuwe levensfase hoort een nieuwe geur.

Paco Rabanne Invictus. Invictus is de geur van de overwinning. De mix van grapefruit, laurierblad, hout, patchoeli en amber zorgen voor de fruitige, sportieve geur. Paco Rabanne is ook met een houtachtige variant gekomen: Invictus Intens, bruisend en sensueel.

geur-leeftijd-invictus-manman

Invictus Eau de Toilette

Paco Rabanne €66 Shop nu
geur-leeftijd-intens-manman

Invictus Intens Eau de Toilette

Paco Rabanne €96 Shop nu

Comme des Garçons Wonderwood. De naam zegt het al, deze geur bestaat uit verschillende houtsoorten, houtachtige noten en synthetische houtaroma’s. Ook de geur Man van Comme des Garçons bevat houtachtige elementen, dit parfum is perfect voor mannen die het aroma op prijs weten te stellen.

geur-leeftijd-wonderwood-manman

Wonderwood Eau de Parfum

Comme des garcons €88 Shop nu
geur-leeftijd-man-manman

CdG2 MAN Eau de Parfum

Comme des Garcons €78 Shop nu

L’Occitane. L’Occitan en Cédrat zijn beiden geuren die geïnspireerd zijn op de Provence en elementen van houtige kruiden bevatten. L’Occitan bevat lavendel en tonen van kruidige muskaat. Cédrat is een meer aquatische geur met de citrusachtige cédrat vrucht.

geur-leeftijd-cedrat-manman

Cédrat Eau de Toilette

L'Occitane €53 Shop nu
geur-leeftijd-loccitan-manman

L'Occitan Eau de Toilette

L'Occitane €49 Shop nu

Leeftijd van 35 – 45 jaar

Je staat midden in je carrière, bent gesettled of bent toe aan iets anders in je leven. Dit is meestal de periode waarin je weet wat je wilt met je leven. En hier moet een passende geur bij.

Tom Ford Verts. Tom Ford staat bekend om zijn parfumfles geïnspireerd op de donkerbruine apothekersflessen met een uitstraling van een schaakstuk. Het flesje zelf straalt klasse uit en staat perfect als extra decoratie. De geur Vert de Fleur is geïnspireerd op de luxe van de jaren ’70 met geuren van fleurige citrus tot een diepe houtgeur. De geur Vert D’encens wordt beschreven als aromatisch, onderscheidend en wild en dit is alles wat een man tussen de 35 – 45 jaar nodig heeft.

geur-leeftijd-tomford-manman

Vert de Fleur Eau de parfum

Tom Ford €199 Shop nu
geur-leeftijd-ford-manman

Private Blend VERTS D'encens Eau de Parfum

Tom Ford €199 Shop nu

Prada Luna Rossa. De collectie van Prada Luna Rossa bestaat uit drie verschillende geuren. De Luna Rossa als startpunt van de herengeur, waar inspiratie is opgedaan uit de zeilsport en deze bevat een frisse, houtachtige geur. De variaties Luna Rossa Carbon, met lavendel en patchouli hout, en Luna Rossa Sport, met tabaksnoten en tonkabonen, hebben beiden de frisheid van de lucht, maar met zijn eigen elementen.

geur-leeftijd-luna-manman

Luna Rossa Eau de Toilette

Prada €64 Shop nu
geur-leeftijd-prada-manman

Luna Rossa Carbon Eau de Toilette

Prada €90 Shop nu

Baldessarini. Werner Baldessarini houdt ervan om luxe te combineren met passie. Typische mannelijke geuren, waar je niet meer snel afstand van zal doen. Ambre is een unieke geur van een combinatie van whiskey en leer. De geur Strictly Private met oosterse houtachtige elementen, is gemaakt voor mannen die graag hun tijd voor zijn.

geur-leeftijd-ambre-manman

Baldessarini Ambre Eau de Toilette

Baldessarini €50 Shop nu
geur-leeftijd-baldessarini-manman

Strictly Private Eau de Toilette

Baldessarini €50 Shop nu

Naast geuren die passen bij verschillende leeftijden, zijn er ook geuren die passen bij de verschillende seizoenen. En aangezien de lente er aan komt, selecteerden wij de beste herengeuren voor de lente.