Welke geuren draagt een man op welke leeftijd?

Hieronder zie je een handleiding over welke geur het best bij jouw leeftijd past. Check it out:

Leeftijd van 18 – 25 jaar

Frisse, aromatische geuren zijn perfect voor deze leeftijdscategorie. Je bent jong en je wilt wat. Je leven staat in volle bloei. En omdat deze leeftijdscategorie meestal niet heel veel te besteden heeft, selecteerden wij twee indrukwekkende geuren.

Paco Rabanne 1 Million Parfum. Je kent hoogstwaarschijnlijk wel 1 Million, een klassieker in de mannengeuren. Nu komt het merk Paco Rabanne met een nieuwe geur. 1 Million Parfum heeft eenzelfde charisma, allure en stijl als de klassieker, maar dan met een geheel nieuwe geuridentiteit. De geur bestaat uit een mix van leer en bloemen met de kracht van de zon. Bij een geur van wereldklasse hoort ook een boegbeeld van wereldklasse; en zo geschiedde. De internationale superster Joey Bada$$ steelt de show als het gezicht van de nieuwe 1 Million Parfum.

Acqua di Parma. Ook een heuse classic in deze lijst. Het is een geur die vooral in de warmere maanden gedragen wordt. Hij is fris, verfijnd en tijdloos. De geur opent met een mix van sinaasappel en limoen en verenigt zich vervolgens in het hart met een rozengeur in combinatie met lavendel. De basis wordt gevormd door sandelhoud, vetiver en patchoeli. Ruik het en geloof het.

Leeftijd van 25 – 35 jaar

Wanneer je richting de dertig gaat of hier net over bent, ben je toe aan een andere vaste geur. Je jeugdigheid sla je van je af en bij een nieuwe levensfase hoort een nieuwe geur.

Paco Rabanne Invictus. Invictus is de geur van de overwinning. De mix van grapefruit, laurierblad, hout, patchoeli en amber zorgen voor de fruitige, sportieve geur. Paco Rabanne is ook met een houtachtige variant gekomen: Invictus Intens, bruisend en sensueel.

 

Comme des Garçons Wonderwood. De naam zegt het al, deze geur bestaat uit verschillende houtsoorten, houtachtige noten en synthetische houtaroma’s. Ook de geur Man van Comme des Garçons bevat houtachtige elementen, dit parfum is perfect voor mannen die het aroma op prijs weten te stellen.

 

Leeftijd van 35 – 45 jaar

Je staat midden in je carrière, bent gesettled of bent toe aan iets anders in je leven. Dit is meestal de periode waarin je weet wat je wilt met je leven. En hier moet een passende geur bij.

Tom Ford Verts. Tom Ford staat bekend om zijn parfumfles geïnspireerd op de donkerbruine apothekersflessen met een uitstraling van een schaakstuk. Het flesje zelf straalt klasse uit en staat perfect als extra decoratie. De geur Vert de Fleur is geïnspireerd op de luxe van de jaren ’70 met geuren van fleurige citrus tot een diepe houtgeur. De geur Vert D’encens wordt beschreven als aromatisch, onderscheidend en wild en dit is alles wat een man tussen de 35 – 45 jaar nodig heeft.

Prada Luna Rossa. De collectie van Prada Luna Rossa bestaat uit drie verschillende geuren. De Luna Rossa als startpunt van de herengeur, waar inspiratie is opgedaan uit de zeilsport en deze bevat een frisse, houtachtige geur. De variaties Luna Rossa Carbon, met lavendel en patchouli hout, en Luna Rossa Sport, met tabaksnoten en tonkabonen, hebben beiden de frisheid van de lucht, maar met zijn eigen elementen.

 

Heb je dan eindelijk bepaald welke geur geschikt voor jou is? Dan is het ook van groot belang dat je weet hoe je het rockt als een baas. Zo gebruik je parfum goed.