De mooiste zangeressen ter wereld

Eerder zagen we al de 5 mooiste zangeressen van Nederland voorbijkomen. Nu is het tijd om naar de mooiste zangeressen ter wereld te kijken. We kunnen je garanderen dat je niet teleurgesteld zal worden.

Shakira

Shakira is inmiddels 43 jaar oud maar laat het hart van menig man nog steeds een stukje sneller kloppen. De Colombiaanse zangeres is al jarenlang een succesvolle artiest in de muziekwereld. Ze is getrouwd met voetballer Gerard Piqué, met wie ze meerdere kinderen heeft gekregen.

Beyoncé

Beyoncé is al tijdenlang wereldberoemd. Dat komt niet alleen door haar vele hits. Haar schoonheid heeft hier ook zijn steentje aan bijgedragen. Daarnaast doet haar relatie met Jay-Z geregeld het stof opwaaien. We hopen dat Beyoncé ook in de komende jaren doorgaat met optreden, want we kunnen geen genoeg van haar krijgen.

Ariana Grande

Het zal je niet verbazen dat Ariana Grande haar opwachting maakt in dit lijstje. De knappe Amerikaanse was in haar jongere jaren ook te bewonderen als actrice. Sinds ze haar carrière volledig heeft toegelegd op het zingen, rijgt ze de successen aaneen. We zullen in de toekomst dan ook nog veel van haar horen.

Rita Ora

Rita Ora weet hoe het is om hits te scoren. Met nummers als Anywhere, Your song en I Will Never Let You Down wist ze de hele wereld te veroveren. Daarnaast is het ook nog eens een genot om de Albanese zangeres te aanschouwen.

Camila Cabello

Camila Cabello is nog een vrij nieuw gezicht in de muziekwereld. Toch heeft ze onze harten al lang veroverd, al komt dat niet per se door haar muziek. Door haar 23-jarige leeftijd kunnen we nog veel van haar verwachten, en hopen we in de toekomst nog veel van haar te zien.

View this post on Instagram

4th pic look how cool my eye shadow is

A post shared by camila (@camila_cabello) on