Maan de Steenwinkel

Maan brak in 2016 door met het winnen van The Voice of Holland. Hierdoor vergaarde ze meteen veel bekendheid. Naast haar zangkunsten, betoverde ze ons ook met het haar uiterlijk. Inmiddels heeft ze al veel hits gescoord en treedt ze veel op. Haar vermogen is ook niet misselijkmakend. Maan is zonder twijfel één van de mooiste Nederlandse zangeressen.

View this post on Instagram

🐣

A post shared by Maan (@maan.de.st) on

Davina Michelle

Davina Michelle is bekend geworden door middel van haar eigen Youtube kanaal. Ze ging viral na het plaatsen van een cover van een nummer van P!nk. Hierdoor heeft ze veel bekendheid vergaard en is ze niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Dit is overigens niet de enige reden dat alle mannen graag naar haar kijken. Ze is namelijk ook nog eens ontzettend knap en daarom hoort ze zeker in dit rijtje thuis.

Emma Heesters

Emma Heesters zien we graag op het podium staan. Dit doet ze dan ook regelmatig sinds ze doorbrak met het plaatsen van covers op haar YouTube kanaal. Ze is tot nu toe zelfs de meest succesvolle artiest van 2020. We hopen dat ze deze lijn doortrekt en dat we haar nog vaak in de spotlights zien staan.

Ilse DeLange

Ilse DeLange is misschien wel de bekendste vrouw uit dit lijstje. Ze is dan ook al jarenlang een gevestigde naam in de Nederlandse muziekwereld. Het scoren van hits is voor haar geen zeldzaamheid. Ze mag inmiddels de 40 al gepasseerd zijn, maar ze ziet er nog steeds erg goed uit.

Yade Lauren

Yade Lauren heeft zowel in Nederland als in het buitenland naam gemaakt. Ze kan dan ook zowel goed in het Nederlands als in het Engels uit de voeten. Dit heeft haar samenwerkingen opgeleverd met Yellow Claw en rapper Snelle. Ze behoort zeker tot één van de mooiste Nederlandse zangeressen.