Winnares van The Voice of Holland

Zangeres Maan is de winnares van het zesde seizoen van The Voice of Holland en heeft de afgelopen drie jaar dus flink aan haar carrière gewerkt. Gelukkig is Maan super getalenteerd en inmiddels heeft ze ook al haar filmdebuut gekregen. Ze debuteerde in de film ‘De club van lelijke kinderen’. Hoeveel ze daarmee heeft gecasht is onduidelijk, maar dat ze het niet slecht doet blijkt wel uit de gegevens van haar BV.

View this post on Instagram

DEN HAAG JULLIE WAREN 🔥 intens genoten, dankjulliewel. X

A post shared by Maan (@maan.de.st) on

Het eigen vermogen van Maan

Zoals gebruikelijk heeft bijna elke BN’er een eigen BV en ook Maan is zo slim geweest om een eigen BV op te richten. Dat is niet alleen handig voor haarzelf, ook voor ons, want zo weten we wat er in haar onderneming omgaat. Maan Productions BV heeft volgens de documenten een vermogen van 214.215 euro. Dat is best lekker, maar vergis je niet, de jongedame heeft ook schulden: 46.522 euro. Onder de streep houdt ze dus een dikke anderhalve ton over.

Dit verdient Maan met een privé optreden

Met een vermogen van ruim 150.000 euro is Maan uiteraard nog niet financieel onafhankelijk, maar met een beetje flink doorbuffelen en wat interessante schnabbels kan ze dat vermogen een flinke duw in de goede richting geven. Overigens komt het met Maan wel goed. Zo is zij volop bezig om zich in de spotlights te zetten en treedt zij in 2020 maar liefst negen keer op. Vijf clubtours zijn al uitverkocht waaronder haar grote optreden in Paradiso in Amsterdam. Mocht je trouwens in een gekke bui zijn en nog een paar duizend euro over hebben, voor 7500 euro excl. btw komt ze jouw feestje opleuken met een optreden van 30 minuten.