Badr Hari vs Benny Adegbuyi

Op 7 november gaat Badr Hari weer de ring in en wil hij zijn verlies tegen de regerend kampioen Rico Verhoeven goedmaken. Hij is vastberaden om van Benny te winnen en dat laat Badr ook in zijn trainingsvideo zien.

Badr Hari staat natuurlijk bekend om verschillende incidenten buiten de ring, maar we moeten niet vergeten dat deze man ook een legende is in de sport. Hij werd in 2007 de eerste K1-zwaargewichtkampioen en met een totaal van 121 gevechten is hij een echte ervaren vechter. Met zo veel gevechten is het vermogen van de kickbokser ook aardig gegroeid.

Trainingsvideo van de kickbokser

Met een totaal van 106 gewonnen wedstrijden is Badr Hari geen makkelijke tegenstander. Van die 106 gewonnen gevechten, zijn er 92 een knock-out. Voor de mensen die niet weten wat een knock-out is, het is een keiharde klap tegen je smoel en je gaat neer als een zak met aardappelen. Degene die een knock-out incasseert, staat niet meer op en het gevecht is afgelopen. Leip!

Gaat Badr op 7 november hetzelfde doen bij Benny? We gaan het zien. Badr Hari laat met zijn trainingsvideo in ieder geval zien met welke klappen dat hij wil gaan doen. Ze zien er in ieder geval heel angstaanjagend hard uit. Succes Benny.

View this post on Instagram

A wild heart is untamable. #BadrArmy

A post shared by Badr Hari (@badrhariofficial) on

Badr Hari wordt dit jaar alweer 36 jaar en op zo’n leeftijd zullen die klappen tegen je gezicht niet echt lekker meer voor je zijn. Dat zijn ze sowieso niet. Al is kickboksen wel echt goed voor je en je wordt er niet normaal fit van. We hebben in ieder geval enorm veel zin in 7 november en we zijn heel benieuwd hoe de Marrokaanse kickbokser het gaat doen tegen de man die getraind wordt door Rico Verhoeven.

Badr heeft een aardig vermogen opgebouwd en daarmee ook een aardig wagenpark bij elkaar gespaard. Ben je benieuwd naar de dikke bakken waarin Badr rijdt? Kijk dan snel even naar de auto’s van Badr.