De 35-jarige Badr Hari is één van de grootste kickboxers ter wereld. Hari werd in 2007 de eerste K-1-zwaargewichtkampioen en in 2009 won hij de It’s Showtime-wereldtitel voor zwaargewichten.

Dat hij flinke meppen uit kan delen, is inmiddels dus wel al duidelijk. Toch won Rico Verhoeven het van de Amsterdammer.

De auto’s van Badr Hari

Maar baas boven baas: Badr heeft het betreft auto’s volgens ons wel beter gedaan dan Rico. Hij heeft niet één, niet twee, maar vijf dikke auto’s. Er zitten écht dikke auto’s tussen, waarmee hij binnen no-time van A naar B kan reizen.

1. Mercedes G63 AMG (vanaf 230.000 euro)

Laten we beginnen met één van de vetste auto’s in de collectie. Dit bakbeest is niet alleen ongelofelijk snel, maar het is ook echt een flink monster. De Mercedes G63 AMG is gevoelsmatig echt een vrachtwagen met veel PK’s. Badr is overigens niet de enige die deze wagen bezit, ook rijdt onder andere rapper Lil’ Kleine in deze auto.

View this post on Instagram

HEAVYWEIGHTS

A post shared by Badr Hari (@badrhariofficial) on

2. Porsche 911 Turbo Cabriolet (vanaf 256.691 euro)

De Porsche 911 is dé meest iconische auto die Porsche ooit heeft gefabriceerd. Met zijn lage wegligging en ontzettend hoog vermogen is deze auto een echt beest op de weg. Badr vond de standaard uitvoeren natuurlijk niet genoeg, dus koos voor het Turbo-pakket. En voor de zomer is een Cabriolet natuurlijk altijd welkom. Wat-een-machine. En de auto ook.

View this post on Instagram

How could they assume ? #TheyAreNotPrepared #CareerDestroyer

A post shared by Badr Hari (@badrhariofficial) on

3. Ferrari 488 GTB (vanaf 253.032 euro)

Net zoals Badr is dit een echt vechtersbaasje. Als je een Ferrari ziet rijden in de kleur zoals het hoort, namelijk rood, dan weet je dat je echt snel moet wisselen van de linkerbaan naar de middelste. Er is niet heel veel plek in dit model van Ferrari, dus we kunnen er vanuit gaan dat Badr deze vooral gebruikt voor de show en niet voor zijn functionaliteit.

4. Mercedes S600 (vanaf 236.721 euro)

De tweede Mercedes in zijn collectie, maar wel een stuk minder opvallende bak. Deze auto heeft geen V12 motor en steekt ook niet overal bovenuit, in de hoogte dan. Want deze lange elegante S-klasse is pure luxe. We zouden het bijna een luxe taxi noemen, omdat alle prikkelende faciliteiten in deze auto te vinden zijn. En met de stoelverwarming in deze auto hoef je niet bang te zijn dat je een pijnlijke rug hebt tijdens een wedstrijd.

View this post on Instagram

In Morocco, continuing training… news coming soon.

A post shared by Badr Hari (@badrhariofficial) on

5. BMW 7-serie (vanaf 109.875 euro)

Deze auto is weer het tegenovergestelde van de Mercedes. Bij BMW gaat het namelijk minder om comfort en meer over rijligging en snelheid. En dat haal je zeker met een 7-serie. Met volledig getinte ramen bij de passagiersstoelen heeft hij alle privacy. En door de donkergrijze tint valt hij niet té snel op in het verkeer.

View this post on Instagram

Surgeon mode. The force is nothing without the control.

A post shared by Badr Hari (@badrhariofficial) on

Dat Badr Hari het echt heeft uitgespeeld qua wagenpark is wel duidelijk geworden na het zien van deze mega bolides. Misschien dat hij eens tegen Enzo Knol kan racen, want die heeft ook een behoorlijk mooie collectie auto’s.