Enzo Knol verdient zijn geld als YouTuber

Enzo Knol is één van de bekendste YouTubers die er momenteel rondloopt. Tegenwoordig heeft hij de scheiding gemaakt tussen zijn hoofdkanaal en het kanaal waar de game video’s op komen te staan. Elke dag plaatst de YouTuber een filmpje en dat siert hem ook. Echte en serieuze onderwerpen met een humoristische twist zijn Enzo’s grote kracht. Of zoals hij het noemt: Knolpower.

Iedereen moet ergens beginnen. Enzo Knol begon zijn carrière daarom ook met filmpjes maken vanuit de Volkswagen Polo van z’n moeder. Laag beginnen, hoog eindigen.

Na de eerste succesvolle filmpjes kon Enzo dan ook zijn eigen auto kopen. De Volkswagen Tiguan was de gelukkige winnaar en daarmee ging Enzo de wereld tegemoet. Maar hoe populairder je wordt, hoe meer geld je verdient. Deze man laat dat ook zien aan de verandering van het gebruiken van de auto van zijn moeder naar luxe bolides die hij momenteel bezit.

Het ultieme wagenpark

De overgang van een Volkswagen naar een Porsche is wel eentje om te onthouden. Enzo heeft deze transitie gemaakt en het is er eentje hoor. De Porsche Panamera 4s komt uit 2017 en drukt zo’n 422 paardenkracht onder motorkap vandaan. Niet slecht voor een dieseltje. Deze parel kostte maar liefst 207.972 euro. En hij houdt wel van zijn Porsche, want hij is nog steeds in het bezit van Enzo.

Van een Porsche naar een SUV is weer zo’n rare transitie, maar Enzo doet het gewoon. De Jeep Trackhawk was de nieuwste aanwinst van de YouTuber en dat was even drie treden omhoog. Met maar liefst 717 paardenkracht is dit even iets anders het dieseltje van daarvoor. De prijs is ook iets omhoog gegaan, want voor dit bakbeest betaalde Enzo Knol 239.142 euro. De Jeep is tegenwoordig wel van eigenaar gewisseld volgens de Kenteken Check. Was je er klaar mee Enzo?

De extreme Lamborghini Urus

Nu moest Enzo Knol wel terug naar een leipe sportwagen, en dat deed hij ook. De Lamborghini Urus is de nieuwste aanwinst van de YouTuber. Deze auto kostte 332.878 euro. Deze man verdient wel heel veel geld met filmpjes maken. Zijn vermogen en salaris liegen er niet om. De twijfel tussen de Jeep en Lamborghini was al aanwezig bij Enzo, maar hij heeft nu zijn keuze gemaakt. En volgens mij is dat een goede geweest.