Hoe ziet de nieuwe PS5 eruit?

We zagen eerder deze week al de eerste beelden van de nieuwste Black Ops game en we waren al meteen helemaal verkocht. We gaan weer zombies killen en met je vrienden door de levels heen gaan als een gek. Mooie herinneringen en hopelijk snel mooie nieuwe avonturen. Dit keer op de nieuwste console van Playstation waar we allemaal al zo lang op zitten te wachten. PS5, kom alsjeblieft naar onze woningen. En snel een beetje.

We zagen al eerder het design van de PS5 en hoe vet hij eruit ziet. Niet meer een liggend ontwerp maar een recht opstaand ontwerp. Daarnaast de optie om een digitale PS5 te nemen of een PS5 met nog de mogelijkheid om discs in te doen. Ideaal en je kan zelf kiezen wat je fijner vindt. We zagen zelfs hele bizarre versies van de nieuwste console voorbij komen. Onder andere een console in 24-karaat goud.

PS5
foto via Playstation

De teardown van de nieuwste Playstation

We zien bij deze teardown als aller eerste het super handige standaard waar de console in staat. Zo staat hij tenminste stevig. Mocht je hem eraf willen hebben, dan kan je de schroeven super handig opbergen in het standaard en hem aan je PS5 hangen. Er zitten drie USB-A poorten op, waarvan er twee superspeed zijn. Daarnaast is er een USB-C poort, HDMI ingang en een LAN poort.

Als we naar de binnenkant van de console kijken, zien we een Ultra HD Blu-ray. Een perfecte match met een onwijs dikke televisie. In het filmpje worden nog vele andere dingen laten zien die in de binnenkant van de PS5 te vinden zijn. Het is in het Japans, maar ze zetten bij de belangrijke dingen het er wel even in het Engels bij. Het is ook gewoon vet om te zien wat er allemaal in de binnenkant van zo’n console zit. Wat een machine.