De releasedatum van de PS5 nadert

Vanaf 19 november kunnen wij genieten van de nieuwste console van Playstation en we kunnen niet wachten. Bij een nieuwe console horen ook nieuwe games en die zijn bruter dan ooit. De PS5 en de nieuwe games voor de PS5 gaan wat duurder zijn, maar dat mag de pret niet onderdrukken. We gaan het nu hebben over de nieuwste in de reeks, Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies.

Deze spellen zijn dan ook niet te vergelijken met Call of Duty: Black Ops die je op jouw PS3 heb gespeeld. En daarom mag het ook wel wat kosten. Door de tunnels van Vietnam kruipen in de eerste Black Ops was te leip voor worden en met dat menu waar je in een stoel vastgebonden zat. Weet je het nog? Nou, dit wordt alleen maar vetter.

PS5 Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies

Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies

Alles lijkt steeds echter en beter te worden. Dan moet je even bedenken dat de eerste Call of Duty in 2003 uitkwam. Dat is echt mega lang geleden. Call of Duty staat natuurlijk bekend om de multiplayer waar je met je maten iedereen kan afknallen op de meest leipe locaties. De zombie modus kwam voor het eerst in 2009, en was sindsdien razend populair. Je kon bij de eerste Black Ops met je vrienden de verschillende levels doorkomen en zo proberen zo veel mogelijk waves te overleven. Bruut.

13 november verschijnt de nieuwe Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies. Deze speelt zich dit keer niet af in Vietnam maar in de Koude Oorlog. De singleplayer en de multiplayer zullen vast mega ziek zijn maar nu focussen we even alleen op de wandelende doden. Check even deze zieke beelden en hoe vet ziet dit er wel niet uit? Het lijkt angstaanjagend echt, vind je niet?