De prijs van PS5 games

Net zoals de console zelf, gaan de games ook duurder worden dan dat we in eerste instantie hadden verwacht. Als we de pre-order-pagina’s van bol.com mogen geloven gaat de prijs van de PS5-games rond de 75 euro kosten. De webshop heeft een aantal pagina’s aangemaakt voor games die tijdens de Playstation 5 reveal bekend werden gemaakt. Zo geeft de pagina van Spider-Man Miles Morales een prijs van 74,99 euro aan. Een meerprijs – ten opzichte van de PS4 – van 15 euro zelfs een zeer reeële mogelijkheid. Het zou daarnaast ook nog best kunnen dat PS5 exclusive games nog beetje meer gaan kosten. Eerder lekten er ook al diverse prijzen van de console en games het internet op dankzij Amazon.

NBA 2K21 geïntroduceerd

Gisteren werden alle cover-atleten voor de opkomende NBA 2K21-game geïntroduceerd. Interessant hierbij is dat ze ook een officiële tabel naar buiten brachten met de prijzen van de verschillende edities. “De adviesprijs voor NBA 2K21 op de huidige generatie consoles is €69,99. Voor de PlayStation 5 en Xbox Series X zal NBA 2K21 beschikbaar zijn voor €74,99.”

Bestel de SONY PlayStation 5 Disk Edition hier

Bestel de SONY PlayStation 5 Digital Edition hier

Lappen vriend

In de productbeschrijving telkens dezelfde uitleg. Voor de prijs van de PS5 games is een ruwe schatting gemaakt die naarmate er meer informatie wordt vrijgegeven nog kan veranderen. Wie wel alvast zijn PS5 games wil pre-orderen heeft die mogelijkheid bij de webgigant al wel. Mits de prijs nog wordt verlaagd, zal dit worden verrekend met je bestelling. Dat geldt natuurlijk niet andersom. Ze gaan dus hoogstwaarschijnlijk duurder zijn dan voorheen, maar als je kijkt naar de overstap van bijvoorbeeld de PS2 naar de PS3 gingen de prijzen van de games ook met ongeveer €10,- omhoog. Dus heel gek zou het allemaal ook weer niet zijn. Je moet er wat voor over hebben. Zodra we meer te horen krijgen over mogelijke drastische veranderingen komen we a.s.a.p bij jullie terug.