Funda heeft een breed aanbod

Funda heeft veel te bieden. Zo hebben we veel luxe huizen gezien. Denk bijvoorbeeld aan deze Ibiza-achtige villa of deze villa met leipe autolift. Dit zijn natuurlijk extreem dure huizen. Nu hebben we echter juist het andere uiterste gevonden. Er bestaan namelijk bijna geen goedkopere huizen dan deze.

Goedkoper ga je het niet vinden

Als je van klussen houdt, is deze woning ideaal. Vanbinnen moet het huis namelijk bijna helemaal gerenoveerd worden. Het is een intensief project waar de échte man niet voor terug zal deinzen. Je verwacht vast dat het goedkoopste huis op Funda erg klein zal zijn. Wij kunnen je vertellen dat dit eigenlijk reuze meevalt. Het betreft namelijk een appartement in een flat van wel 90 vierkante meter. Je hebt de beschikking over 2 slaapkamers. Ook het uitzicht is niet verkeerd. Je zit namelijk op de negende verdieping.

Funda

De badkamer is misschien nog wel het hoogtepunt van de woning. Hier zit namelijk een douche, ligbad én wastafel in. Deze ruimte zal nog wel enigszins opgeknapt moeten worden. Echter hoeft hier minder aan gesleuteld te worden dan aan de meeste andere kamers. Ook de keuken biedt hoop. De basiselementen lijken namelijk aanwezig te zijn. Al met al is het een woning die veel aandacht nodig heeft. Maar als je hier tijd en geld in steekt kan je er nog best wel iets moois van maken. Voor dit huis is het dus belangrijk dat de juiste persoon het onder handen gaat nemen.

Funda

De prijs van het goedkoopste huis van Nederland

De voornaamste reden voor mensen om dit huis te kopen zal toch wel de prijs zijn. Je hebt dit appartement namelijk al voor 69.000 euro. Bekijk hier nog een paar foto’s van het goedkoopste huis op Funda:

Huis

Funda

Huis