De X3-campertrailer is (bijna) onverwoestbaar

Om een avontuurlijke vakantie te beleven hoef je niet ver weg te gaan. Trek erop uit richting Frankrijk en je komt al snel op plekken waar je het uiterste van je voertuig mag verwachten. Een dergelijke ondergrond is wellicht minder geschikt voor de standaard camper of caravan. Het nieuwste model van het Australische merk Patriot Campers zorgt er echter voor dat je ook op de meest onbegaanbare wegen zonder problemen je bestemming bereikt.

aanhanger luxe camper

Geen standaard vouwwagen

De X3-campertrailer is niet zomaar een camper. Het ding is gebouwd voor de veeleisende en avontuurlijke vakantieganger. Gezien het uiterlijk is dat ook hetgeen je mag verwachten. De robuustheid straalt er vanaf en je zou spontaan je baas willen vragen om wat extra vakantiedagen. Op zich is die gedachte niet zo heel vreemd: de X3 is voorzien van alle mogelijkheden die je maar kan wensen.

 

De X3 is in tegenstelling tot wat we in Nederland kennen, geen ordinaire vouwwagen. Ondanks het compacte uiterlijk herbergt dit model een zee aan ruimte en tal van luxe snufjes. Zo kun je makkelijk met drie volwassenen de nacht doorbrengen en beschikt het over een onverwoestbare constructie. De echte verrassing zie je pas als je het apparaat openvouwt en opzet na een ongetwijfeld lange en vermoeiende rit.

Alle luxe binnen handbereik met deze camper

De camper is, zoals je mag verwachten in deze prijsklasse, voorzien van alle luxe. Een dergelijke uitrusting kom je normaal gesproken dan ook alleen tegen in de grotere campers. Zo ben je met de aanschaf van de X3 de trotse eigenaar van een camper met een volwaardige lounge. Kortom, je kunt heerlijk relaxen als je ding hebt opgezet. Het eetgedeelte is volledig naar wens aan te passen. Sterker nog, bij de X3 zit ook de mogelijkheid inbegrepen om te kiezen voor een upgrade. Zo kun je de camper voorzien van een luifel, een uitschuifbare barbecue en tal van andere zaken die het leven van een kampeerder een stuk aangenamer maken. Kost wel een paar centen, maar voor nog geen 52.000 dollar ben je helemaal gered.

camper zithoek