De villa staat te koop op Funda en bevindt zich in Bloemendaal

Iedereen weet dat in Bloemendaal veel welgestelde mensen wonen. Dit lijkt de laatste jaren alleen maar extremer te worden doordat we erachter zijn gekomen dat de huizenprijs hier het meest stegen van heel Nederland. Je hebt in Bloemendaal dus al een flink aantal mooie en vooral dure huizen staan. Toch is deze villa die op Funda staat zelfs in Bloemendaal een bijzonderheid.

Villa Funda

De luxe villa had zich zo in Ibiza kunnen bevinden

De architect die achter deze villa zit is Romeyn. Je ziet niet veel woningen zoals deze in Nederland. De villa heeft namelijk een zuidelijke uitstraling en heeft iets weg van deze vakantiehuizen op Ibiza. Het is een lichte villa die over ontzettend veel ruimte beschikt, zowel buiten als binnen. In de omgeving zal je kunnen genieten van de vele natuur die er aanwezig is. Daarnaast beschikt de tuin over een tennisbaan en over meerdere terrassen. Als je in deze villa woont is op vakantie gaan een overbodige luxe.

Villa Funda

Wat zal je van binnen aantreffen?

De villa heeft een woonoppervlakte van 604 vierkante meter. Je hebt de beschikking over 5 slaapkamers en 4 badkamers. In één van de badkamers zit een sauna. Er zijn in totaal twee luxe keukens aanwezig. Al deze ruimtes zijn verdeeld over vier woonlagen. Op de begane grond zit een verwarmd binnenzwembad. De hele villa straalt veel klasse uit en is ontzettend stijlvol. Het zou goed kunnen dat jij vannacht droomt dat je een bewoner bent van deze prachtige villa. In het ‘echte’ leven gaat dat waarschijnlijk iets moeilijker worden. De nieuwe eigenaar zal namelijk 4,15 miljoen euro moeten neerleggen. Bekijk hier de mooiste foto’s van deze droomvilla:

Woonkamer

Keuken

Zwembad

Funda villa

Funda villa

Zwembad