De Nike Air Max is een tijdloze sneaker voor heren

Als het aankomt op sneakers is de Nike Air Max toch wel één van de meest iconische modellen. De sneakers worden constant weer vernieuwd en uitgebracht in nieuwe varianten. Toch blijven ook de oorspronkelijke modellen zeer tijdloos. Die eerste schoenen kwamen uit in 1987. Toen werd er voor het eerst gekozen om de demping in de zolen zichtbaar te maken. Een stijlelement dat we nog steeds bij de hedendaagse Nike Air Max tegenkomen. Met deze schoenen kom jij sportief en stoer voor de dag.

Elk model is uniek

Door de jaren heen zijn er verschillende modellen van deze sneaker uitgebracht. Het vette aan de schoenen is het feit dat elk model zijn eigen verhaal en unieke eigenschappen heeft. Zo was het eerste ontwerp van de Nike Air Max ’97 gebaseerd op de hogesnelheidstreinen van Japan. Andere schoenen hadden een sterk retro uitstraling of hadden bijvoorbeeld veters die waren weggewerkt. Door de grote diversiteit kun je op veel manieren blijven combineren met je (nieuwe) sneakers en je outfits.

Makkelijk te combineren

Deze sneakers draag je voornamelijk als onderdeel van een casual of streetstyle outfit. Denk bijvoorbeeld aan een spijkerbroek met een oversized T-shirt. Ook in combinatie met een zwarte jeans en een leren jas komen de sneakers goed tot hun recht. Kies indien je de jas en zwarte jeans combineert, voor een model met felle kleuren. Doordat de rest van je outfit rustig oogt, komen de kleuren van je sneakers vervolgens veel beter tot hun recht.

nike air max sneakers voor heren