1. Santa Gertrudis

Deze villa met 5 slaapkamers en plek voor tien man is van alle gemakken voorzien. Het mooie is ook dat je dit prachtige huis met zwembad, airconditioning, WiFi en uitzicht op zee voor iets meer dan 500 euro per nacht kunt huren. Daarnaast ligt de villa vlak bij het strand waardoor je heerlijk kunt uitrusten van het feestje van de avond ervoor.

vakantiehuizen Ibiza MAN MAN vakantiehuizen Ibiza MAN MAN vakantiehuizen Ibiza MAN MAN vakantiehuizen Ibiza MAN MAN vakantiehuizen Ibiza MAN MAN vakantiehuizen Ibiza MAN MAN

 

2. Sant Joan de Libritja

Ook dit vakantiehuis is van alle gemakken voorzien. Je hebt niet alleen vijf slaapkamers, een privé-zwembad en uitzicht op zee maar je kunt hier ook lekker barbecuen met je maten. Ook het strand ligt op steenworp afstand dus je weet zeker dat je hier een top week hebt. Deze villa is te huur vanaf 590 euro per nacht.

vakantiehuizen MAN MAN vakantiehuizen MAN MAN vakantiehuizen MAN MAN vakantiehuizen MAN MAN

3. Cala Conta

Ook deze villa heeft weer 5 slaapkamers die stuk voor stuk pure luxe uitstralen. Je hebt bij deze villa een infinity-pool en een jacuzzi waarin je na een lange strand dag een verfrissende duik kunt nemen. Als je aan je conditie wilt werken tijdens je vakantie, dan ben je hier aan het goede adres. De villa, die vanaf 640 euro per nacht te huur is, heeft namelijk een eigen gym.

vakantiehuizen MAN MAN vakantiehuizen MAN MAN vakantiehuizen MAN MAN vakantiehuizen MAN MAN vakantiehuizen MAN MAN

4. Cala Salada

Voor het echte authentieke Ibiza-gevoel ben je bij dit huis aan het goede adres. Het huis heeft drie slaapkamers, een zwembad en een bij elke slaapkamer zit een eigen douche. Dit stulpje is vanaf 340 euro per nacht te huur en dan kun je er heerlijk genieten van het uitzicht op zee.

vakantiehuizen MAN MAN vakantiehuizen MAN MAN vakantiehuizen MAN MAN vakantiehuizen MAN MAN

5. Santa Eulalia

Deze villa is te huur vanaf 490 euro per nacht en heeft 5 slaapkamers en uitzicht op zee. Ook hier kun je zwemmen in je eigen zwembad en barbecuen. Mocht je het zwembad zat zijn geraakt dan is er altijd nog een ligbad waar je in kunt. Mocht je heimwee krijgen, wat in deze villa erg moeilijk is, dan ben je in ieder geval verzekerd van een snelle WiFi verbinding.

vakantiehuizen MAN MAN vakantiehuizen MAN MAN vakantiehuizen MAN MAN vakantiehuizen MAN MAN

In deze vijf huizen weet je zeker dat je een heerlijke vakantie gaat hebben met je vrienden. Ben je enthousiast geraakt en sta je op het punt om je koffers te pakken? Dit zijn reisessentials die jou reis nog comfortabeler maken.