Deze luxe villa in Bussum staat te koop op Funda

Deze villa staat sinds vier weken te koop op Funda. De villa en zijn omgeving zien er idyllisch uit. Het ligt in Het spiegel, wat betekent dat je in de natuur zit en dicht bij de grote stad. De villa is al gebouwd in 1895 maar ziet er zeer modern uit. Hij is dan ook nog onlangs verbouwd. De villa blinkt uit door zijn stijl en ruimte. Het perceel bestaat uit wel meer dan 1.700 vierkante meter.

Funda villa

Wat tref je binnen aan?

Je komt de villa binnen op de begane grond. In de hal bevindt zich een deur die je direct naar één van de hoogtepunten van deze woning leidt: de kelder waar zich een sauna bevindt. Hier bevindt zich ook een tv kamer en een berging. Als we weer terug gaan naar de begane grond, dan vinden we een ruime keuken die over alle inbouwapparatuur beschikt. Aan de zijkant van het huis zit een prachtige serre waar het in de zomer heerlijk vertoeven is. Op de eerste verdieping zit de masterbedroom die de beschikking heeft over een ruim balkon. Ook heb je in deze slaapkamer een badkamer die een ligbad en inloopdouche heeft. Verder zitten er nog twee andere slaapkamers en een badkamer op deze verdieping.

Keuken

De villa heeft ook nog een tweede verdieping waar je twee slaapkamers vindt en nóg een badkamer waar je opnieuw de beschikking hebt over een inloopdouche en ligbad. Het is moeilijk om in deze villa niet te vaak een douche te nemen.

Villa Funda

Een autolift in je huis

De autolift is misschien wel het vetste onderdeel van deze woning. Met deze lieft breng je jouw auto makkelijk en snel van de begane grond naar de kelder waar de garage is. Ideaal om één van deze brute auto’s in te parkeren. Als je deze villa wilt hebben zal je wél bijna 3 miljoen euro moeten neerleggen. Zie hier nog meer foto’s van de villa:

Autolift

Woonkamer

Villa Funda

Piano

Villa Funda