Amazon verklapt details van PlayStation 5 presentatie van Sony

In eerste instantie zou de presentatie van de PlayStation 5 op 4 juni 2020 plaatsvinden. Echter is deze met een week verplaatst. Je raadt het al: die dag is vandaag. Vanavond om 22:00 uur Nederlandse tijd is er een evenement waarbij veel PS5 games worden onthuld. Fans zitten met spanning te wachten tot het moment van aanvang. Als je van een pre-party houdt, dan biedt Amazon een helpende hand. Zij hebben namelijk al wat gelekt over de nieuwe Sony console.

Op de grootse website van Amazon zijn er al meer dan 100 productpagina’s voor nieuwe PS5 games verschenen. Ook is het opvallend dat er meerdere pagina’s gemaakt zijn voor de PlayStation 5 console, wat inhoudt dat er dus meerdere varianten verkrijgbaar zijn. Dit zou gaan om de PlayStation 5 500GB, de PlayStation 5 825GB, de PlayStation 5 1TB en het bakbeest van de lijn: de PlayStation 5 2TB.

Een opvallende tweet: PS5 online te bestellen

Vaak kunnen we Twitter-berichten met een korreltje zout nemen en wordt er veelal gespeculeerd. Dit keer lijkt het anders. Iemand postte een bericht met een screenshot van zijn winkelmandje op Amazon. Het lukt hem al om die te vullen met nieuwe producten. Hierbij wordt ook direct de prijs van de PlayStation 5 2TB verklapt, welke 599.99 pond bedraagt (omgerekend zo’n 670 euro).

Bestel de SONY PlayStation 5 Disk Edition hier

Bestel de SONY PlayStation 5 Digital Edition hier

Welke PS5 games zijn te koop?

Natuurlijk zijn de nieuwe PS5 games van groot belang. Je wil tenslotte weten welke toffe games jij kan verslinden op je nieuwe console. Helaas is nog niet bekend over welke spellen het gaat. Dan zal je toch echt vanavond om 22.00 uur achter je computer moeten zetten en de presentatie van Sony moeten checken.