The Last of Us Part 2

The Last of Us part 2 is het vervolg op het voorgaande deel, dat zeven jaar geleden uitkwam. Deze game was ontzettend populair. De verwachtingen voor deze nieuwe game waren dan ook torenhoog. En toch stelt het niet eens een beetje teleur. De game lijkt heel veel te bieden. Hoe je in het voorgaande deel nog speelde met Joel, zal je in dit vervolg spelen met Ellie. Je merkt een duidelijk verschil tussen beide personages. Ellie is iets jonger en sportiever dan haar voorganger, wat de benodigde voordelen met zich meebrengt. Zo is het makkelijker een aanval te ontwijken en kan je zelf makkelijker klappen uitdelen.

Zo ben je succesvol in de game

Het zakmes van Ellie is niet het enige voorwerp waar je tegenstanders mee kan uitschakelen. Ook kan je bijvoorbeeld loden pijpen of honkbalknuppels gebruiken in gevecht met je tegenstanders. Net zoals Joel heeft Ellie een goed gehoor. Hierdoor weet ze precies waar haar tegenstanders zich bevinden. Verder valt het ongelooflijke animatiewerk van de game op. Er zitten ontzettend veel kleine details op die extra bijdragen aan de beleving. Let wel op: de tegenstanders zijn sterker dan voorheen. Hierdoor moet je een nog betere strategie hanteren om succesvol te zijn. Misschien wacht jij met games kopen tot de PS5 eraan komt. Maar we moeten zeggen dat deze game er wel bovenuit springt. Bekijk hieronder de veelbelovende trailer:

 

Winactie

Nu hebben wij goed nieuws voor jullie. Jij hebt namelijk de kans om dit spel te winnen. MAN MAN geeft namelijk 2 spellen gratis weg. Wil jij meedoen aan deze fantastische winactie? Stuur dan een mailtje naar redactie@man-man.nl met de reden waarom jij deze toffe game wil spelen. Dan zal jij straks de kans hebben om dit mega vette spel voor gratis en voor niks te spelen.