Amsterdamse tussenwoning te koop op Funda

Dit woonhuis, dat te koop staat op Funda, bevindt zich op een unieke locatie in hartje Amsterdam. Dat betekent dat echt alles dichtbij is. Een gigantisch winkel- en horeca aanbod,  theater Carré, het Muziektheater en tal van musea zijn eenvoudig te bereiken. Even een hapje eten is ook geen probleem: tal van uitstekende restaurants bevinden zich op loopafstand. Met zoveel bedrijvigheid in de buurt ga je je afvragen of het wel rustig is. Het zal je verbazen. Ondanks de centrale ligging het het Amstelveld een bijna dorpsachtige uitstraling waar je zonder problemen je nakomelingen buiten kan laten spelen.

tussenwoning kopen in Amsterdam Funa

Geen villa, maar een ordinaire tussenwoning

Bij binnenkomst via het portaal valt direct de Italiaanse designkeuken op. De keuken is voorzien van een gezellige eetbar, een 5 pits gasstel, afzuigkap, SMEG-oven, vaatwasser en een stoomoven. Kortom, ben je een echte foodie? Dan is dit je plek. De iets lager gelegen woonkamer geeft toegang tot de diepe tuin. Op de begane grond bevindt zich ook de riante eethoek, stookruimte en toilet. Opvallend detail in de woonkamer is de antieke schouw aan de tuinzijde. De woning was ooit onderdeel van een pand aan de Keizersgracht. Maar is nu een zelfstandige woning met de status van beschermd stadsgezicht.

De eerste verdieping

De eerste verdieping biedt ruimte aan de luxe badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafel, toilet en bidet en wasruimte. Vanaf deze verdieping heb je ook zicht op de woonkamer en de tuin. De speelse indeling van de woonkamer zien ook hier terug via een split-level. Via een kleine opstap kom je aan bij de ruime slaapkamer met inloopkast en kastenwand.

woonkamer Amsterdam Funda te koop

De tweede en derde verdieping

De tweede slaapkamer bevindt zich op de tweede etage en ook hier is de slaapkamer voorzien van een mooie inloopkast. De slaapkamer beschikt daarnaast over een infrarood sauna, een stoomdouche en een toilet en bidet. De derde slaapkamer is minstens zo luxe uitgevoerd en geeft zicht op het boven gelegen atelier. Door goed gebruik te maken van de beschikbare ruimte heeft de huidige eigenaar de overloop gebruikt om een werkplak te realiseren. De vierde slaapkamer van deze woning ligt aan de achterzijde en is iets minder luxe, maar net zo praktisch uitgevoerd als de overige slaapvertrekken. Vanuit deze slaapkamer heb je toegang tot het dakterras zodat je desgewenst hier heerlijk tot rust kunt komen.

Zie hieronder meer beelden van de waanzinnige woning:

badkamer zolder industrieel atelier