Enorm stijlvolle villa wordt aangeboden op Funda

Deze villa staat op Funda en is in 2008 gebouwd. Het perceel heeft een oppervlakte van wel ruim 3.000 vierkante meter. Je komt de woning binnen door een dubbele voordeur. Zodra je in de woning bent, tref je een marmeren vloer aan en een spectaculaire trap. Op de eerste verdieping zit verder een royale living, een leefkamer, een bijkeuken en een werkkamer. De keuken beschikt over alles wat je je maar kan wensen. Bij deze woning brengt een lift je van den ene naar de andere verdieping, wat een zeldzaam gegeven is. Natuurlijk kan je de eerste verdieping ook bereiken via de majestueuze trap.

Villa Funda

Op de eerste verdieping vind je een geweldige master bedroom. De en-suite badkamer van de master bedroom laat je versteld staan: de marmeren afwerking ziet er bijzonder fraai uit. Daarnaast valt de grote inloopdouche en de regendouche op. Ook is er natuurlijk een bad te vinden en heb je de beschikking over 2 natuurstenen wastafels. Daarnaast heb je op deze verdieping nog twee andere riante slaapkamers. Ook deze hebben een en-suite badkamer.

Villa Funda

Het voelt net alsof je je in een 5 sterrenhotel begeeft

De afwerking van de woning is bijzonder fraai. Zelfs de toiletten zien er stijlvol en luxueus uit. Het hoogtepunt van de villa is toch wel het souterrain. Hier bevindt zich namelijk een welness ruimte, wijnkamer, zwembad, loungeruimte, fitnessruimte, sauna en meer.

Luxe villa Funda

Het is een miljoenenvilla

De villa heeft een prachtige tuin met veel groen. Daarnaast ligt de villa in een bosrijke omgeving waar je ultiem kan genieten. In deze villa wil elke man wel oud worden. Helaas zijn er slechts maar enkele mannen die zich dit kunnen veroorloven, want als je hier wil wonen moet je 4,45 miljoen euro betalen.

Slaapkamer

Als deze villa je iets lijkt, is de villa van Travis Kalanick of van Jeroen van der Boom waarschijnlijk ook wel iets voor jou. Bekijk hieronder nog meer foto’s van deze geweldige villa.

Villa Funda

Trap

Keuken

Sauna