In de zomer willen wij zwemmen

De zomer komt eraan en dat betekent dat we veel tijd in het water willen besteden. Zeker dit jaar, want het is nog niet zeker in hoeverre wij in staat kunnen zijn andere dingen te doen door de omstandigheden. Al veel evenementen zijn afgelast waardoor we ons nu thuis moeten gaan zien te vermaken. Daarom zullen we ons nu nog meer dan ooit in het water gaan begeven. We hebben gekeken welke gadgets leuk zijn voor in het water. Met deze gemotoriseerde banden kan je voortaan tegen je vrienden gaan racen. Voor degenen die geen zwembad hebben: jullie kunnen ook gaan voor deze opblaasbare speedboot waarmee je over het water kan scheuren in een rivier of meer. De Lidl komt nu aanzetten met deze seascooter en lijkt daarmee de tofste zomergadget van allemaal in huis te hebben.

YAMAHA Seascooter

Oke, dit is ongetwijfeld de dikste gadget tot nu toe bij de Lidl. Met deze onderwaterscooters kan je tot maar liefst 20 meter diepte de onderwaterwereld verkennen. De maximum snelheid van de YAMAHA Seascooter bedraagt 3,2 kilometer per uur. Niet heel rap, maar het is toch extreem vet om eens een dergelijke gadget te gebruiken.

Lidl spullen in zwembad

Check deze link voor meer info over de YAMAHA Seascooter

Bij normaal gebruik kan je maar liefst een uur lang achter deze Seascooter hangen. Mocht de batterij dan toch op zijn, dan kost het zo’n vier tot zes uur om de gadget volledig op te laden. Ook aan het onderhoud is gedacht. Wanneer jij de YAMAHA Seascooter bestelt, krijg je er een acculader, pomp en smeermiddel bij. Mocht jij over een action cam beschikken? Dan zijn deze gadgets als twee handen op één buik. De YAMAHA Seascooter heeft namelijk een speciale action cam beugel waaraan jij jouw camera kan bevestigen.

YAMAHA seascooter

Seascooter

YAMAHA €299,00 Shop nu

Ben jij fan van opvallend gadgets? Check dan eens deze goedkope bijzettafel met koelfunctie. Zo hoef jij nooit meer naar binnen om je koude pilsje te halen.