Wat is de prijs van de nieuwste console van PlayStation?

We konden al een gouden 24-karaat PS5 pre-orderen, maar dat kreeg je alleen voor elkaar als je het bedrag van een kleine auto kon ophoesten voor je game console. De speculaties van de prijs zaten er niet ver naast. PlayStation komt met twee verschillende modellen, de digitale versie en de normale versie. Op de digitale versie kan je alleen digitaal spelen en geen disc meer in de console stoppen. Bij de normale versie kan dat nog wel.

Het is het wel waard om te overwegen of je je oude PS4 games nog gaat gebruiken, want het verschil is toch wel 100 euro. De digitale versie kan je ophalen voor 399,99 euro en de normale versie kan je ophalen voor 499,99 euro. Ben je van de oude stempel en wil je het gevoel van je game die ingeslikt wordt door je console niet verliezen? Dan is de normale versie jouw optie. Heb je geen PS4 games en doe jij alles al digitaal? Dan is de digitale versie wat voor jou.

Bestel de SONY PlayStation 5 Disk Edition hier

Bestel de SONY PlayStation 5 Digital Edition hier

prijs nieuwste ps5
Credit: Sony

Wat is de officiële release datum van de PS5?

Sony heeft op deze laatste twee belangrijke punten erg lang gewacht om vrij te geven. Waarom kwellen jullie ons zo lang? Maar het is eindelijk zo ver, we weten nu welke dag er vrij genomen moet worden om naar de winkel te rennen. De nieuwste PS5 komt officieel op 12 november uit in Noord-Amerika, Japan, Canada, Mexico, Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Korea. Maar dat maakt ons niet uit. De datum die er voor ons toedoet is 19 november. Als je nog een kerst cadeau zocht, dan is hij perfect op tijd voor een super cadeau onder de kerstboom.

release datum ps5
Credit: Sony