Vanaf vandaag is deze PS5 te pre-orderen

Het is nog onzeker over wanneer de PS5 nou echt uitkomt. Sony heeft vermeld dat het in de vakantie gebeurt, en november staat nu bijna vast als dé maand dat de nieuwste console uitkomt. Echter heb jij nu de kans om een heel unieke PS5 te pre-orderen.

Zoals sommige van jullie misschien hebben meegemaakt, konden de games van de PS3 niet gebruikt worden op de PS4. Een slim trucje dat apple ook vaak toepast op hun snoertjes voor nieuwe laptops of telefoons. Goed nieuws. Jouw PS4 games kan je prima op jouw nieuwe, snellere en betere console spelen. Er is ook nog steeds de mogelijk om de PS5 met schijfstation te kopen. Wil je alleen maar digitaal en heb je geen schijfstation nodig? Dat kan ook.

Bestel de SONY PlayStation 5 Disk Edition hier

Bestel de SONY PlayStation 5 Digital Edition hier

Er zijn nog zo veel onzekerheden rondom de nieuwste gameconsole. De release date van de PS5 is nog niet bekend, maar wij hebben een plek voor je gevonden waar je vandaag nog de nieuwste PlayStation console kan pre-orderen. Het is ook niet zo maar eentje. Bij Truly exquisite kan je een gouden ps5 pre-orderen.

24-karaat gouden PlayStation 5

Een 24-karaat PS5, wie kan dat zeggen? Misschien jij wel binnenkort. Je kan vandaag jouw 24-karaat gouden gameconsole pre-orderen voor een tamelijk stevige prijs van ongeveer 8.800 euro. Je krijgt voor die prijs een 24-karaat gouden console, twee gouden controllers en één gouden 3D headset. Niet slecht.

Ben je niet zo van het goud? Truly exquisite heeft aan alles gedacht. Ze hebben ook de optie voor een rosé gouden ps5 of een platinum versie. Voor de rosé gouden leg je ongeveer 9.000 euro neer en als je de platinum versie wilt, moet je nog even 200 euro erbij leggen.

 

Aan al die spellen ben je vaak het meeste geld kwijt. Ben je benieuwd hoeveel de spellen van de ps5 gaan kosten? Check hier de prijzen van de games.