In de V.S. kan men zich al aanmelden voor de PS5 pre-order

Alle dolenthousiaste mannen in de Verenigde Staten kunnen zich nu al aanmelden voor de pre-order van de PS5. Let wel op: dit is de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een pre-order van de nieuwe console.

Het is dus niet een directe PS5 pre-order. Hierbij geldt het principe: wie het eerst komt, die het eerst maalt. Verder zegt Sony het volgende: “er zal een gelimiteerd aantal PS5 consoles beschikbaar zijn in de pre-order. We zullen dus een aantal bestaande klanten de kans geven om direct bij PlayStation als eerste een pre-order te kunnen plaatsen.”

wanneer ps5 pre-orderen nederland

Het is nog maar de vraag of een dergelijke actie in Nederland zal komen. We horen je al denken: wat heb ik aan deze info? Nou, er is meer nieuws. De mogelijke pre-order datum van de PS5 in Nederland is gelekt.

Bestel de SONY PlayStation 5 Disk Edition hier

Bestel de SONY PlayStation 5 Digital Edition hier

De pre-order datum van de PS5 in Nederland

Er wordt al maanden gespeculeerd over de PlayStation 5. Wat wordt de prijs? Wanneer zal de releasedatum zijn? En wat zijn alle specificaties van de PS5? Er komen steeds meer (mogelijke) antwoorden op deze vragen.

De website Mydrivers.com beweert namelijk dat de pre-order datum van de PS5 wereldwijd op 9 september zou liggen. Dit komt overeen met gelekte informatie van andere websites. Er valt wel iets te zeggen voor deze datum, want dit is niet zomaar een datum voor Sony. Op 9 september 1995 verscheen de allereerste generatie PlayStation consoles in de winkel. Het is dus het 25-jarige jubileum van PlayStation. Dit gerucht wordt nog eens versterkt door de onderstaande tweet van een man genaamd IronManPS5.

De releasedatum en prijs van de PlayStation 5

De releasedatum van de PS5 zal volgens de geruchten in Japan 14 november 2020 zijn, waarna hij op 20 november 2020 globaal wordt gelanceerd. Ook lijkt de prijs van de PlayStation 5 steeds concreter te worden.

Hoewel het allemaal speculaties zijn en Sony nog niks heeft bevestigd, kunnen we wel stellen dat het hoogstwaarschijnlijk niet lang meer gaat duren. Dit vertelt de topman van Sony over de PlayStation 5.