Julius Dein ken je als goochelaar

De naam Julius Dein zal je hoogstwaarschijnlijk maar weinig zeggen, maar hij is vast en zeker weleens op je tijdlijn van Facebook of Instagram voorbij gekomen. Het is een Britse goochelaar en illusionist. Hoe je het ook wilt noemen, die ene guy met zijn virale video’s een aardige online following wist op te bouwen. Deze video is daar geen uitzondering op.

Oplosbare bikini is geniaal

De goochelaar heeft ook een alleraardigst Zweedse vriendin, die ook geregeld wordt betrokken bij zijn video’s. In dit filmpje mocht zij zelfs de hoofdrol vertolken, ook al had ze dat misschien het liefst anders had gezien. In eerste instantie is de blondine ervan overtuigd dat ze haar badkostuum kwijt is geraakt, maar niks is minder maar. Julius kijkt op een aangename afstand hoe het tafereel zich afspeelt en kan alleen maar lachen en genieten van het schouwspel. Uiteindelijk schiet hij haar toch te hulp. Eind goed al goed.

Estelle Berglin wordt ook alsmaar populairder

Oh ja, de leuke vriendin waar we het over hebben, Estelle Berglin, is zeker niet de minste. Hieronder een aantal leuke foto’s die we van haar Instagram wisten te plukken.