Netflix kondigt via Facebook de allernieuwste seizoenen aan

Yes! Eindelijk kunnen we binnenkort weer genieten van het nieuwste seizoen van onze favoriete Netflix series. Dat kondigt Netflix aan via sociale media. En gelukkig blijven de goede series maar komen: het zesde seizoen van Outlander is ook al bijna klaar en komt dus binnenkort ook in het lijstje van nieuwe seizoenen. Dit zijn alvast alle series die ze nu hebben aangekondigd.

Deze nieuwe seizoenen van de top series staan binnenkort op Netflix

Riverdale seizoen 5

En de fans van de serie krijgen het in de nieuwe seizoen waarschijnlijk zwaar te verduren. Er wordt namelijk al een tijdje gespeculeerd dat Archie, een van de hoofdpersonages in de serie, komt te overlijden in seizoen 5. Dat iedereen het denkt is niet zonder aanleiding. Roberto, een van de makers van de serie, postte namelijk dit bericht op Twitter: “The #Riverdale Players Theatre continues with our next two table reads today via Zoom!! As we say goodbye to high school and hello to…??? 🚀🎟🐍🕺☎️🌪📸😞👨🏻‍💻🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♂️🕷🚢🚧🗽☠️👀👯‍♀️👩‍👦‍👦”

Nog niet bekend met de Netflix serie? Bekijk hier dan de trailer van de serie:

 

Outlander seizoen 5

In seizoen 5 van Outlander vragen hoofdrolspelers Claire en Jamie zich af hoe ver ze willen gaan om hun nieuwe thuis en familie te beschermen. Ze bidden er in ieder geval voor dat het vlammende kruis in de fik moet. Het aansteken van het kruis verwijst namelijk naar een oproep tot het opnemen van de wapens. Bekijk hier alvast de trailer van het nieuwe seizoen

 

Warrior Nun seizoen 2

In de serie wordt Ava wakker uit de dood met een goddelijk artefact in haar rug door de kracht van de halo van een engel. Nu moet ze de volgende Warrior Nun worden. Zij moet in de serie strijden met demonen om de duisternis te verdrijven. Dus als je van spannende series houdt en je kijkt nog geen Warrior Nun, dan moet je vooral gaan kijken.

Never Have I Ever seizoen 2

Het nieuwe seizoen van Never Have I Ever werd door niemand minder dan de hoofdrolspeelster Maitreyi zelf gedaan in een videochat. Naast een nieuwe hairdo deelde ze daarin namelijk ook het nieuws over een tweede seizoen met de andere castleden.

 

Sweet Magnolias seizoen 2

In Sweet Magnolias draait het om Maddie, ze woont in de buurt van haar beste vriendinnen Dana en Helen. Ze kennen elkaar al sinds de middelbare school en kunnen elkaars steun goed gebruiken nu het huwelijk van Maddie na twintig jaar stuk is gelopen.

 

 

Lucifer seizoen 5B en 6

In de serie is de duivel het zat om heer van de hel te zijn en verhuist naar Los Angeles. Hij opent een nachtclub en raakt bevriend met een rechercheur. Het seizoen wordt waarschijnlijk korter dan verwacht door opnames die niet door konden gaan door de anderhalve meter regel.

 

Home For Christmas seizoen 2

Johanne, de hoofdrolspeelster, is verpleegster, single en deelt een appartement met haar vriendin Jørgunn. Bijna iedereen in haar omgeving heeft al kinderen. Tijdens een familiediner zegt Johanne dat ze een vriend heeft, waarna haar moeder die met Kerstmis wil ontmoeten. Hierop moet Johanne snel op zoek naar een vriend. Dat leidt al snel tot hele grappige dates en ontmoetingen.

 

Dead To Me seizoen 3

In de serie zie je het verhaal van Jen en Judy. De man van Jen is omgekomen bij een auto-ongeluk, dat zorgt voor een bijzondere wendingen in de vriendschap van Jen en Judy. Ze makers van Dead To Me hebben al aangekondigd dat dit helaas het laatste seizoen zal zijn van de serie.

 

Valeria seizoen 2

De jonge schrijfster heeft eigenlijk niets meer over te schrijven sinds ze in een huwelijk is gestapt. Ze is haar vriendinnen uit het oog verloren, maar daar komt verandering in. De band met haar drie beste vriendinnen wordt herpakt en ze maken al snel van alles mee.

 

Ragnarök seizoen 2

In de serie zie je dat Magne samen met zijn jongere broer Laurits en moeder naar het dorpje Edda verhuist. Daar is de rijke familie Jutul de baas, met een aantal fabrieken in bezit. Een onderzoek naar die fabrieken leidt al snel tot heel andere onthullingen.

 

Big Mouth seizoen 4

In de comedyserie Big Mouth zie je twee beste vrienden waarvan het leven op z’n kop komt te staan door ontdekkingen die ze doen in de pubertijd. De hilarische serie is al drie seizoenen een hit, daarom komt seizoen vier binnenkort uit.

 

Daarnaast verschijnt de film The Kissing Booth 3 binnenkort op Netflix. De opvolger van de eerste twee films wordt hoe dan ook een groot succes. Zie hieronder de Facebook-post van Netflix:

😘😘😘

Geplaatst door Netflix op Donderdag 10 september 2020