Met een varende villa langs de Bora Bora lagune

De varende villa wordt momenteel gebouwd op Tahiti, een eiland in het overzeese land Frans-Polynesië. Het land telt in totaal ruim 118 eilanden waarvan momenteel 67 bewoond zijn. De vijf eilandgroepen liggen in de Zuidelijk Stille Oceaan tussen Australië en Zuid-Amerika. In één van die eilandgroepen ligt een van de parels van het land: de Bora Bora lagune. Dat is tevens ook de eindbestemming van de enorme villa op water.

varende villa_bovenaanzicht

Op een boot met vier man personeel

Er zijn vier slaapkamers in de luxe villa met in totaal plek voor acht gasten. Daarnaast zijn er twee badkamers, een 360 graden rooftop-lounge, een luxe keuken, een grill en een woonkamer met flatscreen te vinden op de varende villa. Wanneer je de villa huurt, kan je ervoor kiezen om hem te laten liggen op één en dezelfde plek, of je kiest ervoor om een kapitein in te huren die je langs de lagunes van Bora Bora vaart. Ook is er de mogelijkheid om een conciërge en chef-koks in te huren tijdens je verblijf.

varende villa_slaapkamer

luxe villa Bora Bora water

Het grote voordeel van een varende villa

Bij een normale villa krijg je er meestal wel een zwembad bij. Maar natuurlijk gaan de makers van deze varende villa er vanuit dat je in het helderblauwe zeewater van Bora Bora springt. Het zwemmen wordt nog leuker door alle spullen aan boord om optimaal te kunnen genieten van je badderen. Wat dacht je van snorkelspullen, paddleboards en een aantal kajaks? Het is allemaal aanwezig op de villa-woonboot.

varende villa_zijaanzicht

Voor dit bedrag overnacht je op de varende villa

Vanaf begin december kan je je vakantie boeken op de boot. Daar hangt een aardig prijskaartje aan: vanaf 1.500 euro per nacht huur je de villa. Dan zitten de extra’s zoals het personeel er nog niet bij. Je huurt de villa voor minimaal drie nachten. Als je dan alle slaapplekken bezet met vrienden, ben je per persoon 562,50 euro kwijt voor een verblijf van drie nachten. Het is een flink bedrag, maar de ervaring is het geld waarschijnlijk meer dan waard.