Een Funda-parel in Leiden

Als je deze Funda-woning koopt, woon je in een prachtig Rijksmonumentaal pand in Leiden. De voormalige rechtsfaculteit is omgebouwd tot appartementencomplex. Met een twee-kamer appartement heb je een ruime woning mét het voordeel dat je dus snel in het centrum bent.

glas in lood

woonkamer en keuken

Je krijgt er ook een binnentuin bij

Naast de ruimte van in totaal 76m2, krijg je ook toegang tot een afgesloten fietsenstalling en een eigen berging. En je krijgt, net als alle bewoners, toegang tot een prachtige binnentuin waar je kan genieten van planten en een terrasje waar je in de warme zomermaanden lekker kan zonnen.

binnentuin

Het is een ruim en zonnig appartement

Het appartement heeft genoeg ramen en een balkon op het oosten. De woonruimte bevindt zich op de zolder en heeft daardoor een plafond van zes meter(!) hoog. Over de warmte hoef je je geen zorgen te maken: het appartement is goed geïsoleerd en heeft dubbele beglazing.

bovenverdieping met grote dakramen slaapkamer met balkon

Voor de echte liefhebber van koken: de keuken is waanzinnig luxe

Het appartement heeft een behoorlijk mooie keuken. Naast het granito aanrechtblad is er veel dure inbouwapparatuur geplaatst, om het voor de keukenprins/prinses helemaal naar zijn/haar zin te maken.

keuken met inbouwapparatuur

De vraagprijs op Funda

De vraagprijs voor de woning is 350.000 euro, exclusief de VvE-bijdrage van maandelijks €177,12. Ben je trotse eigenaar van een auto? Dan betaal je jaarlijks 50 euro om een plekje op de parkeerplaats te gebruiken.

Woon je liever aan het water in deze luxe watervilla?