Nu de winter eraan zit te komen, is het des te verleidelijker om een aantal uur (lees: een hele zaterdag of zondag) te reserveren om jouw favoriete films te checken of series te bingewatchen. Het is dan doodzonde om dit op een verouderde televisie of een klein laptopschermpje te doen. Met de Philips TV OLED+ 984 tover jij jouw woonkamer om in een volwaardige thuisbioscoop.

Philips TV en Bowers & Wilkins is een gouden combinatie

We kennen Phillips TV natuurlijk van de televisies van wereldklasse, waarbij er veel aandacht besteed wordt aan beeldkwaliteit en hoogwaardig design. De OLED+-TV’s zorgen voor beelden die we niet gewend zijn van de televisies thuis; beelden van een compleet ander niveau; beelden die jij alleen van bioscopen gewend bent. Goed nieuws: dit ligt nu binnen jouw handbereik.

Philips TV Bowers & Wilkins

Philips OLED-technologie zorgt voor superieur contrast en diepere zwarttinten. Dit maakt adembenemende details en onuitwisbaar realisme de nieuwe standaard. De beelden worden nu, dankzij het samengaan met Dolby Vision, pas echt weergegeven zoals een regisseur het heeft bedoeld. Ook beschikt de OLED+ 984 over vierzijdig Ambilight. Dit geeft iedere film, game en serie extra diepte. Ambilight zorgt zelfs voor een bijpassende lichtshow wanneer je alleen muziek afspeelt en op stand-bymodus kan jij tevens de vibe in jouw woonkamer bepalen.

De emotie spat van het scherm af

Oke, we hebben het nu over het beeld gehad. Beeld is – en blijft – de basis als het gaat om televisie kijken. Maar dan ontbreekt er nog één doorslaggevend aspect: audio. Hiervoor heeft Philips TV zijn handen ineen geslagen met de Britse geluidsexpert Bowers & Wilkins. Het resultaat: een televisie met een next-level soundbar die alle verwachtingen overtreft. Dankzij het krachtige en zuivere geluid heb jij het gevoel dat jouw favoriete film of serie echt tot leven komt. Op het moment dat Thomas Shelby schoten afvuurt in Peaky Blinders zal jij haast zelf willen duiken.

philips TV soundbar

Het luidsprekerontwerp zorgt niet alleen voor een verbluffend uiterlijk, maar ook voor onuitwisbare prestaties. Door de omhoog gerichte luidsprekers wordt Dolby Atmos optimaal benut. Zo zal jij niet alleen de sfeer voelen vanuit de televisie, maar zal het voelen alsof het geluid rondom je vloeit zoals in de bioscoop. Wat direct opvalt aan het design is de losse tweeter, welke is geplaatst boven de soundbar. Dit zorgt ervoor dat het geluid niet kan worden aangetast door een luidsprekerkast. Tevens garandeert dit een beter afstraalgedrag. Al met al: De Philips TV OLED+ 984 is niet alleen een genot voor je ogen, maar ook voor je oren.

tweeter philips tv

Philips TV OLED+ 984: in onze ogen de beste tv van 2019

We weten dat televisies vandaag de dag veel meer zijn dan slechts een monitor. Ze moeten hele multimedia systemen zijn. We moeten er onze series op kunnen streamen, muziek door de hele kamer kunnen pompen en nog veel meer. En natuurlijk voldoet deze televisie daaraan. Hij draait op Android TV van Google en de Google Play Store en de Philips App Gallery zorgen ervoor dat jij van veel meer kan genieten dan alleen de normale televisieprogramma’s. Download de films, muzieknummers, series, apps en alle games waar jij het warm van krijgt.

Philips TV Bowers & Wilkins beste televisie

Hoe je het ook wendt of keert, wanneer we de televisie niet gebruiken is het een groot gapend gat in de ruimte. Echter doet de Philips TV OLED+ 984 geen afbreuk aan jouw aandachtig samengestelde interieur, integendeel. Het is een industrieel design piece in jouw woning, een kunstwerk van formaat dat zelfs de aandacht zal trekken wanneer hij op stand-bymodus staat..

Je kan de televisie en soundbar op de grond plaatsen met de strakke metalen standaard of je hangt dit bakbeest van 65″ op aan de muur; whatever you like.

OLED tv

In onze ogen scoort de Philips TV OLED+ 984 waanzinnig hoog op het gebied van zowel beeld en geluid als design. Een stijlvolle televisie met prestaties van de bovenste plank.