Badr Hari zit niet stil

Badr Hari is inmiddels hersteld van de blessure die hij opliep tegen Rico verhoeven. Er is al een datum bekend gemaakt voor zijn nieuwste gevecht. Op 20 juni is Ahoy het decor van een gevecht tussen hem en zijn tegenstander. Wie de tegenstander gaat worden, is nog niet bekend. Wat wel vast staat is dat het weer een geweldige show gaat worden met alles erop en eraan. Er waren plannen van Badr om mee te doen aan de olympische spelen komende zomer in Tokio, maar dat is door dit gevecht uitgesloten. Wat heeft Bad Boy Badr nou verdiend aan het laatste gevecht? En wat is het vermogen van Badr Hari?

Badr verdiende in het gevecht tegen Rico al een immens bedrag

Badr kon naar verluidt na het gevecht tegen Rico Verhoeven meer dan 500.000 euro op zijn bankrekening bijschrijven. Dit is het bedrag dat Glory, de organisator van dit gevecht, aan hem heeft betaald. Hierbij komen ook nog inkomsten uit sponsorcontracten bij kijken waardoor het bedrag dat hij aan dit gevecht verdiende nog een stuk hoger uitvalt.

Wat is het vermogen van Badr Hari?

Als kickbokser heb je niet een vast inkomen. Het hangt er vanaf hoeveel gevechten je hebt. Natuurlijk hebben ze nog wel persoonlijke sponsorcontracten waar ze geld mee verdienen. Het vermogen van Badr Hari wordt geschat op 5,5 miljoen euro. Zeven jaar geleden geleden was dit nog 4 miljoen euro. Hij heeft in de afgelopen jaren 2,5 miljoen euro verdiend. Hier heeft hij zo’n 1 miljoen ook weer van uitgegeven. Daardoor komt Badr Hari uit op een vermogen van zo’n 5,5 miljoen euro.

View this post on Instagram

2020 will be like…🤫💣

A post shared by Badr Hari (@badrhariofficial) on

Badr Hari heeft zijn leven gebeterd

Badr is vroeger vaak negatief in het nieuws gekomen. De laatste jaren is dit veel minder het geval en hij geeft zelf dan ook aan zijn leven gebeterd te hebben. Hierdoor kan die zich ook beter concentreren op zijn carrière en – nog belangrijker – zijn gezinnetje.